Passion works : känslor, ansvar, dopamin och jävlar anamma (inbunden)
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Serie
Culture Academy
Antal sidor
224
Utgivningsdatum
2020-10-09
Upplaga
1
Förlag
Culture Academy
Dimensioner
195 x 143 x 20 mm
Vikt
422 g
SAB
Qba
ISBN
9789198564600

Passion works : känslor, ansvar, dopamin och jävlar anamma

(1 röst)  |   Läs 1 recension
Inbunden,  Svenska, 2020-10-09
280
Billigast på PriceRunner
 • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Linda Hammarstrand visar vägen till passion i arbetet och i livet.

Linda Hammarstrand, nominerad till årets talare 2018, är en av Sveriges hetaste föredragshållare. Med en fylld kalender och en egen podcast som toppar listorna debuterar hon nu med en bok som inte liknar någon annan.

Det här är min önskebok, säger Linda. Jag har skrivit från hjärtat direkt till alla som vill ha mer passion i livet, utvecklas privat och professionellt, jag har inte sparat på något. Här är det full fart från första sidan. Om viktiga saker, på mitt sätt.

I Passion works ger Linda många exempel på hur kraften kommer till oss när vi hittar svaret på frågan: Vad är du lösningen på?

Linda Hammarstrand delar generöst med sig av sina erfareneter och konkreta verktyg för hur vi börjar arbeta tillsammans - inte bara samtidigt. Den här boker ger dig energin och kunskapen du behöver för att lyckas!

Linda har över 20 års erfarenhet av kommunikation, HR och utbildning inom Stena-sfären. Där levandegjorde hon Stenas affärsfilosofi och värdegrund för 22 000 medarbetare världen över. Hon har även arbetat som Director of Passion och varit en del av Clarion Hotels ledningsgrupp med ansvaret för att göra Clarion till Nordens mest attraktiva arbetsgivare. Idag driver hon sitt eget företag, Culture Academy, som hjälper företag och organisationer som vill skapa en tydlig och attraktiv företagskultur där medarbetare trivs och utvecklas.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Passion works : känslor, ansvar, dopamin och jävlar anamma
 2. +
 3. Pottkalendern från Blöjfri.se : ett pedagogiskt och roligt stöd för er potträning

De som köpt den här boken har ofta också köpt Pottkalendern från Blöjfri.se : ett pedagogiskt... av Sofia Bergenstjerna, Michael Bergenstjerna (häftad).

Köp båda 2 för 419 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Passion works : känslor, ansvar, dopamin och jävlar anamma. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. stor passion
  -, 6 november 2019

  Skriven av en person med stor passion och haft med sig detta genom sitt yrkesliv och privatliv.
  En lättläst och inspirerande bok i dess ämne.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Linda Hammarstrand

 • Let your blackbird sing

  Linda Hammarstrand

  Hur mår din koltrast?   Vi lever i intressanta tider. Nu händer allt på samma gång och de flesta av oss tittar på med förfäran och förundran. Hur ska det gå? Medan vi funderar på det går livet vidare. Vi går till jobbet, vi tränar, vi livspus...