Menscykeln : visdom inifrån (häftad)
Format
Häftad (Danskt band)
Språk
Svenska
Antal sidor
310
Utgivningsdatum
2021-06-10
Upplaga
1
Förlag
Creative Grace
Dimensioner
178 x 110 x 19 mm
Vikt
261 g
SAB
Dok
ISBN
9789198570212

Menscykeln : visdom inifrån

(2 röster)  |   Läs 1 recension
Häftad,  Svenska, 2021-06-10
227
  • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
"Det bor en vacker och viktig skatt inom oss, en skatt som du kanske redan har upptäckt inom dig eller är nyfiken på att få lära känna. Skatten heter menscykeln och är vårt alldeles egna pärlhalsband, fyllt med vackra pärlor som öppnar oss för livets mysterium, så att vi kan dyka djupare in i vårt inre och det som livet vill med oss."
I den här boken berättar Maria om sin menscykelförståelse där hon lärt känna de inre årstiderna, som liknar de fyra årstider vi har här i vårt nordiska klimat. Med inspirerande och målande ord får hon läsaren att komma närmare sin egen urrytm.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Menscykeln : visdom inifrån
  2. +
  3. Koden till tonårshjärnan : konsten att förstå sig på tonåringen och få en bättre relation och dialog

De som köpt den här boken har ofta också köpt Koden till tonårshjärnan : konsten att förstå s... av Lena Skogholm (inbunden).

Köp båda 2 för 456 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Menscykeln : visdom inifrån. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Väldigt mjuk framtoning
    Sofia, 19 april 2023

    Jag var alldeles för rastlös när jag började läsa denna, och upplevde den därför som luddig och långsam. nu efter att ha varit intresserad på riktigt av ämnet en längre tid och läst mycket annat om menscykeln så upplever jag den informativ och inspirerande. Det är ingen handbok som jag kanske trodde först, men samtidigt kan man plocka bitar ur den och använda som en typ av guide om man vill.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Maria Stadell