En kurs i mirakler på lätt sätt : resan från rädsla till kärlek (pocket)
Format
Pocket
Språk
Svenska
Antal sidor
273
Utgivningsdatum
2019-10-01
Upplaga
1
Förlag
Regnbågsförlaget AB
Översättare
Cicci Lyckow Bäckman
Originaltitel
A Course in Miracles Made Easy: Mastering the Journey from Fear to Love
Dimensioner
180 x 110 x 20 mm
Vikt
241 g
SAB
Dokb
ISBN
9789198571301
En kurs i mirakler på lätt sätt : resan från rädsla till kärlek (pocket)

En kurs i mirakler på lätt sätt : resan från rädsla till kärlek

(6 röster)  |  Läs 2 recensioner
Pocket,  Svenska, 2019-10-01
79
 • Skickas från oss inom 2-5 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
Den här boken förklarar grunderna i En kurs i mirakler (EKIM), en klassiker inom den andliga självhjälpslitteraturen. Kursens budskap är universellt och handlar i grunden om att lära sig skilja mellan sann verklighet och illusion. När vi förstår att endast den andliga dimensionen av oss är verklig kan vi släppa taget om vår rädsla och öppna upp för sann kärlek, glädje och förlåtelse.

Många som studerar Mirakelkursen upplever att den talar direkt till deras hjärtan. Ändå kan det vara svårt att få grepp om principerna eller hinna med att läsa lektionerna. Därför behövs En kurs i mirakler på lätt sätt som genom praktiska och enkla exempel visar vägen till kursens grundläggande essens.

Alan Cohen har studerat Mirakelkursen i över 30 år. Med en stor portion humor och värme visar han oss hur vi kan föra in kursens kärleksbudskap i våra relationer och hitta inre frid i vår vardag.

"Alan Cohen beskriver Mirakelkursen som en karta som visar vägen ut ur helvetet - en väg ut ur egots perspektiv som bygger på rädsla, värdelöshet, brist och separation. I den här strålande boken visar han oss hur man använder den kartan!"
Robert Holden, författare till Holy Shift!

Om författaren: Alan Cohen har skrivit många populära och inspirerande böcker, bland andra bästsäljarna The Dragon Doesn"t Live Here Anymore och A Deep Breath of Life. Han är också medförfattare till bokserien Godbitar för själ och hjärta (original Chicken Soup for the Soul), och hans månatliga spalt "From the Heart" publiceras i internationella tidningar. Han har varit med på CNN och Oprah.com och omskrivits i USA Today, The Washington Postoch boken The Top 101 Experts Who Help Us Improve Our Lives. Hans böcker har översatts till 24 olika språk.

Alan är värd för det populära programmet Get Real på Hay House Radio, och han är grundare och chef för Foundation for Holistic Life Coaching. Han bor på Hawaii med sin familj.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. En kurs i mirakler på lätt sätt : resan från rädsla till kärlek
 2. +
 3. En kurs i mirakler : avkodad - en praktiskt handbok för att programmera om sinnet (och därmed även världen)

De som köpt den här boken har ofta också köpt En kurs i mirakler : avkodad - en praktiskt han... av Pam Grout (häftad).

Köp båda 2 för 288 kr

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av En kurs i mirakler på lätt sätt : resan från rädsla till kärlek. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Fantastisk
  Pia, 31 juli 2021

  Bara läs den och du kommer att förstå varför den är fantastisk. Den väcker något inom dig du inte visste att du behövde.

 2. Livsavgörande
  Klas Dahlberg, 3 september 2020

  Detta är en bra början och/eller som komplement till själva kursen. Dock ersätter den inte att gå kursen.
  Bäst är att gå själva kursen "A Course In Miracles" på originalspråket engelska, men det funkar med den svenska versionen också. Det finns också ett svenskt nätverk "Nätverket en kurs i mirakler" som man med fördel kan bli medlem i.

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Alan Cohen