KODEX (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Serie
Mediehistoriskt arkiv (del 54)
Antal sidor
606
Utgivningsdatum
2022-09-28
Förlag
Lunds universitet, Media-Tryck
Medarbetare
Palumbo, Alesandro (förf.) / Nordin, Jonas (förf.) / Myrdal, Janken (förf.) / Lindqvist Sandgran, Eva (förf.) / Lagergren, Karin (förf.) / Kihkman, Erika (förf.) / Hedström, Ingela (förf.) / Göransson, Elisabet (förf.) / Gejrot, Claes (förf.) / Charpentier, Fredrik (förf.) / Brunius, Jan (förf.) / B
Dimensioner
227 x 175 x 50 mm
Vikt
1535 g
ISBN
9789198580068

KODEX

(3 röster)  |  Läs 1 recension
Inbunden,  Svenska, 2022-09-28
329
  • Skickas från oss inom 5-8 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Kodex: Boken i medeltidens Sverige är en handbok byggd på den senaste forskningen och handlar om boken som objekt och som kulturprodukt i en tid då Sverige inlemmades i den europeiska bildningssfären. De tjugo specialskrivna texterna rör sig från bokens framställning och gestaltning, över skriftsystemens och illustrationskonstens utveckling, till användning, utbyte och samlande av böcker i både handskrift och tryck.
Boken har tillkommit vid Avdelningen för bokhistoria, Lunds universitet. Författarna är ledande medeltidsforskare från en rad olika verksamhetsfält.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. KODEX
  2. +
  3. Minnen av kriget

De som köpt den här boken har ofta också köpt Minnen av kriget av Nikolaj Nikulin (inbunden).

Köp båda 2 för 558 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av KODEX. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Fackbok inom ämnet historisk språkvetenskap
    Anette Allhammar, 5 mars 2024

    Det är en vacker bok med mycket information om "boken" och medeltiden. Den är knappast av intresse utanför den språkhistoriska sfären, men där kommer den att fungera som inspiration och ett uppslagsverk.

Visa alla 1 recensioner