Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2021-04-21
Förlag
Tiichri förlag
Medarbetare
Ranjbar Talari, Tiina (red.) / Lindberg, Andreas (form)
SAB
Qbc
ISBN
9789198586565
Digital Redovisning (bok + digital produkt) (häftad)

Digital Redovisning (bok + digital produkt)

(2 röster)
Häftad Svenska, 2021-04-21
579
  • Skickas inom 2-5 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 159 kr för privatpersoner.
Digital Redovisning är en aktuell, modern och heltäckande lärobok samt en digital plattform där de studerande hittar det digitala praktikfallet Style By Stina AB som är baserad på ett fiktivt företag.

Boken innehåller en kombinerad fakta-och digitalövningsdel. På bokens hemsida nittontrettio.se finns de digitala övningarna till varje kapitel med tillhörande facit. Boken behandlar löpande bokföring inom vanligt förekommande affärshändelser samt bokslutsarbete. Boken avslutas med digitalt praktikfall där allt underlag hämtas på hemsidan nittontrettio.se i det digitala arkivet. Läsaren ska få en verklighetsbaserad inblick i hur en redovisningskonsult arbetar idag.

Dagens redovisningskonsult ska, utifrån en grundläggande kunskap om lagstiftning och metoder samt systemkunskap, kunna upprätta och genomföra den löpande bokföringen i en digitaliserad värld, där analys och rådgivning är den nya nyckelrollen som redovisningskonsult.

Vill du veta mer?
Gå in på bokens hemsida nittontrettio.se
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Digital Redovisning (bok + digital produkt)
  2. +
  3. Bokföring från början Faktabok

De som köpt den här boken har ofta också köpt Bokföring från början Faktabok av Rolf Johansson, Claes Ridderström, Caroline Östgren (häftad).

Köp båda 2 för 1030 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »