Själsintelligensens sju nycklar : din guide till högre SQ (häftad)
Format
Häftad (Danskt band)
Språk
Svenska
Antal sidor
329
Utgivningsdatum
2020-12-05
Förlag
Lassbo Förlag
Medarbetare
Brantdahl, Gabriella (form)
Dimensioner
195 x 155 x 25 mm
Vikt
420 g
SAB
Dokb,Bl
ISBN
9789198598186
Vanliga sökord
SQ själ intelligens essens livssyften visdom högre medvetande autentisk

Själsintelligensens sju nycklar : din guide till högre SQ

(1 röst)  |  Läs 1 recension
Häftad,  Svenska, 2020-12-05
271
 • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
 • Ladda ned och läs i Bokus Reader.
  208
Visa alla 1 format & utgåvor
"Själsintelligensens sju nycklar, din guide till högre SQ. Livsnavigera utifrån kraften i ditt autentiska jag och visdomen i ditt högre medvetande." utgår från en helhetsmodell för själens intelligens. Den är en guide för hur du varje dag kan leva och navigera utifrån en stark och kärleksfull kontakt med din autentiska essens, dina livssyften och de andliga dimensionerna av dig själv och livet. Som den helhet du är.

Boken ger en handfast orienteringskarta och en användbar verktygslåda för hur du ökar tillgången till inre kraft, livsmening, kreativitet, kärlek och personligt helande och hur du konkret kan leva och manifestera ett liv utifrån din inre sanning. På ett pedagogiskt och lättillgängligt sätt beskrivs komplexa, existentiella, intima och laddade livsfrågor och hur det praktiska vardagslivet kan integreras med det själsliga och mångdimensionella.

Visdom från många traditioner och med rötter i bland annat shamanism, modern psykologi, kvantpsykologi, NLP, KBT, österländsk mystik, energimedicin och tantra vävs samman i konkreta begrepp, tankegångar och övningar. Dessa görs levande genom författarens egna djupt personliga erfarenheter och insikter. Boken ökar medvetenheten om hur kvantpsykologin kan påverka upplevelsen av en djupare mening och vår oändliga kapacitet att manifestera och påverka. Boken är en skattkista för inre expansion till dig som vill vara magiker i ditt eget liv

Bio:

Charlotte Fogel är en modern mystiker, ledarskapskonsult, utbildare, transformationscoach och själslig guide. I över 20 år har hon utforskat livets och människans djupare och högre dimensioner och arbetat med människors inre växande liksom gruppers och organisationers utveckling.

Idag leder hon program och workshops kring själsintelligens och inre transformation samt en coachutbildning med bokens modell för själsintelligens som plattform.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Själsintelligensens sju nycklar : din guide till högre SQ
 2. +
 3. Koden till tonårshjärnan : konsten att förstå sig på tonåringen och få en bättre relation och dialog

De som köpt den här boken har ofta också köpt Koden till tonårshjärnan : konsten att förstå s... av Lena Skogholm (inbunden).

Köp båda 2 för 500 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Själsintelligensens sju nycklar : din guide till högre SQ. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. En mycket viktig bok!
  Deep passion, 19 januari 2021

  Charlotte berör existentiella frågor på ett mycket klart sätt. Rakt och no bullshit. Hon lämnar inte heller läsaren med bara teori, utan hjälper en vidare med praktiska råd och övningar. En frisk fläkt i genren som starkt rekommenderas.

Visa alla 1 recensioner