I huvet på en blodcancersjuk (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
122
Utgivningsdatum
2020-07-02
Upplaga
1
Förlag
Fundo Förlag
Dimensioner
215 x 140 x 6 mm
Vikt
220 g
ISBN
9789198603835
I huvet på en blodcancersjuk (häftad)

I huvet på en blodcancersjuk

Häftad,  Svenska, 2020-07-02
152
  • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Den fantastiska och sanna historien om hur den livshotande sjukdomen besegrades med hjälp av ett sjukvårdsteam, en organdonator och en patient med en lyckosam strategi.

Efter hemkomsten från en Kinaresa upptäcker författaren att han drabbats av en mycket svår sjukdom och boken är sedan en berättelse om kampen mot denna. Han fick bland annat genomgå ett lyckat stamcellsbyte som gjorde att han blev helt fri från cancerceller. Vi får många insikter om sjukdomen men också reflektioner över sjukvården i Sverige, om familjen och vänners betydelse i livet. Boken är illustrerad med foton och bilder i färg.

Baksidestext: "Det är oktober 2018 och vi planerade för en resa till Kina tillsammans med folk från Umeå och några fler. Vi kom hem i november, alla års sämsta månad. Det är början på en mörk tid och sedan några år också blöt vinter som sen övergår till en kall vår. Men så hemskt kan det ändå inte vara eftersom jag bott kvar hela mitt liv, alltså ingen katastrof. Men en katastrof väntade mig runt hörnet som kan sammanfattas med denna kryptiska mening: "Osannolika sannolikheter tar död på varandra och Jan överlever". Jag skriver öppet och ärligt om vad som hänt i mitt liv från slutet av december 2018 t.o.m maj 2020. Välkommen att följa med på en resa utan några Coronarestriktioner."

Sökord: MDS, leukemi, benmärgstransplantation, stamceller, stamcellsbyte, stamcellstransplantation, Vidaza, AML, MDS-AML, omvårdnad, patientperspektiv
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. I huvet på en blodcancersjuk
  2. +
  3. Börsen för alla : vägen till miljonen

De som köpt den här boken har ofta också köpt Börsen för alla : vägen till miljonen av Mohammed Salih, André Netzén Örn (inbunden).

Köp båda 2 för 241 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »