De som inte syns (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2021-03-02
Förlag
Tallbergs Förlag
Medarbetare
Graves, Emma (form)
Dimensioner
178 x 110 x 18 mm
Vikt
245 g
SAB
Hc
ISBN
9789198607642

De som inte syns

(1 röst)  |  Läs 1 recension
Häftad,  Svenska, 2021-03-02
99
 • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Författaren Micha Foss Ghazarian släpper till våren sin debutroman De som inte syns, en kriminalroman där läsaren får färdas tillbaka i historien till Millennieskiftets Göteborg. En stad som i maj månad drabbas av chock då fyra människor med beroendet som gemensam nämnare hittats avlidna av en student i Vasaparken bakom Göteborgs Universitet.

Boken berör ett utanförskap, ensamhet och ett beroende, där flaskan blir ens närmaste vän, som många människor dagligen tvingas leva i och vara en del av men som få talar om. Liv där ödesdigra val för stunden format en framtid för de människor man får träffa i boken. Liv som poliserna Gustav Nyberg och Lisa Forss vid spaningsroteln i Göteborg behöver utreda för att komma fram till sanningen om det till synes välplanerade brottet som sätter en stad och dess invånare i chock.

Författaren har funnit inspiration genom sin närmiljö och tackar Sven Ahlbin, tidigare polischef i Göteborg, för den input som getts kring boken.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. De som inte syns
 2. +
 3. Omsluten av mörker

De som köpt den här boken har ofta också köpt Omsluten av mörker av Micha Foss-Ghazarian (häftad).

Köp båda 2 för 216 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av De som inte syns. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Spännande deckare där de som inte syns ges utrymme
  -, 19 maj 2021

  De som inte syns är en deckare som lyfter fram ett socialt perspektiv. Författaren låter de som inte syns ta plats i hans roman. De som lever i utanförskap med missbruk och ensamhet. Han låter dem synas och han synliggör med sin bok samhällets brister.

  Storyn är spännande och tämligen oförutsägbar. Redan i början av boken väcktes mitt intresse och jag valde att lyssna vidare på den i bilen för jag ville inte vänta på att få veta hur det skulle gå.

  Jag upplever att boken had... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Micha Foss-Ghazarian