Ödets svärd : berättelser om Geralt av Rivia (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (376.1 MB)
Språk
Svenska
Serie
WITCHER (del 2)
Inläsare
Mattias Linderoth
Utgivningsdatum
2020-07-17
Förlag
Gondol
Översättare
Tomas Håkanson
ISBN
9789198616965

Ödets svärd : berättelser om Geralt av Rivia Ljudbok

(17 röster)  |   Läs 1 recension
Ljudbok,  Svenska, 2020-07-17

Styckköp

99
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Häxkarlen Geralt, ärad och fruktad av alla, upprätthåller ordningen mot de monster som plågar mänskligheten. "Ödets svärd" är den andra fristående novellsamlingen från den bästsäljande serien The Witcher, som inspirerat den Netflix-producerade serien, där Henry Cavill spelar huvudrollen som Geralt of Rivia. Böckerna, som legat på New York Times bästsäljarlista, är även grunden till TV-spelen: The Witcher, The Witcher 2: Assasin of Kings och The Witcher 3: Wild Hunt.

Geralt av Rivia är en häxkarl, en man vars magiska krafter och livslånga träning har gjort honom till en lysande slagskämpe och en skoningslös lönnmördare. Men han är ingen vanlig mördare: han jagar de brutala fiender som plundrar landet och attackerar oskyldiga. "Ödets svärd" består av löst sammansatta kronologiska berättelser i vilka vi följer Geralt i hans strid mot allt från vidunderliga monster och demoner till mäktiga kungar och förföriska häxor.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Ödets svärd : berättelser om Geralt av Rivia. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Geralt och hans värld mer färglagd och fördjupad
    -, 26 mars 2021

    I dessa sinsemellan ganska olika typer av korta berättelser får vi en mer färglagd och fördjupad bild av Geralt och hans värld. Fokuset ligger framförallt på hans vänskapsband och ofta prövande relationer med några av de personer som kommit honom närmast. Nivån är genomgående hög och strået vassare än i första delen. Strids- och actionscenerna är inte jättemånga, men extremt fängslande och välgjorda! Ett par av berättelserna håller verkligt hög klass och boken som helhet ger mersmak.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Andrzej Sapkowski