Ovädrens tid (ljudbok)
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (366.7 MB)
Språk
Svenska
Serie
WITCHER
Inläsare
Mattias Linderoth
Utgivningsdatum
2021-09-03
Förlag
Gondol
Översättare
Tomas Håkanson
ISBN
9789198617030

Ovädrens tid Ljudbok

(3 röster)
Ljudbok,  Svenska, 2021-09-03

Styckköp

99
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Innan han var Ciris beskyddare, var Geralt av Rivia en legendarisk svärdsman. "Ovädrens tid" är ett äventyr som tar plats i häxkarlarnas värld, och är en fristående del av den serie ssom inspirerat den Netflix-producerade serien, där Henry Cavill spelar huvudrollen som Geralt of Rivia. Böckerna, som legat på New York Times bästsäljarlista, är även grunden till TV-spelen: The Witcher, The Witcher 2: Assasin of Kings och The Witcher 3: Wild Hunt.

Geralt är häxkarlen vars uppdrag är att beskydda vanliga människor från de monster som härjar i skuggorna. Precis som alla häxkarlar bär han alltid ett magiskt emblem, förtrollade drycker och varje häxkarls stolthet - två svärd. Ett gjutet i metall och ett i silver. Men vad skulle ske om Geralt förlorade sina vapen?

Andrzej Sapkowski återvänder till sin fascinerande värld i denna fristående roman där Geralt återigen strider mot fiender och reser land och rike runt tillsammans med musikanten Dandelion. De stöter på trubbel överallt, trollkarlar landet runt smider planer och mörka moln samlar sig över himmelen. Övädrens tid är på ingång ...
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Andrzej Sapkowski