Mer utveckling, mindre bråk : vägled ditt barn utan bråk, gråt och kaos (häftad)
Format
Häftad (Danskt band)
Språk
Svenska
Antal sidor
283
Utgivningsdatum
2022-01-31
Förlag
Akademius Förlag
Översättare
Gustaf Berglund, Solveig Halvorsen Kåven
Originaltitel
No-Drama Discipline
Medarbetare
Åberg, Daniel (form)
Dimensioner
215 x 143 x 23 mm
Vikt
372 g
SAB
Dofa
ISBN
9789198624724
Mer utveckling, mindre bråk : vägled ditt barn utan bråk, gråt och kaos (häftad)

Mer utveckling, mindre bråk : vägled ditt barn utan bråk, gråt och kaos

Häftad Svenska, 2022-01-31
229
  • Skickas inom 2-5 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
NEW YORK TIMES BÄSTSÄLJARE De banbrytande experterna bakom Förstå ditt barns hjärna och Närvarande föräldraskap tacklar den ultimata föräldrautmaningen: disciplin.

Mer utveckling, mindre bråk åskådliggör den fascinerande länken mellan ett barns neurologiska utveckling och hur en förälder reagerar på dåligt beteende och ger läsarna en effektiv och medkännande handlingsplan för att hantera raserianfall, spänningar och tårar utan att ställa till med en scen.

 

En skål med frukostflingor går sönder i köket. Mjölken och flingorna skvätter långt upp på väggen. Eller så hotar ett av dina barn ett yngre syskon. Eller så får du ett samtal från skolan för tredje gången den här månaden. Vad gör du då? Mer utveckling, mindre bråk vägleder dig i hur du på ett effektivt och medkännande sätt kan hantera sådana vredesutbrott, spänningar och tårar - utan dramatik.

Med hjälp av färsk forskning på hjärnan som ger oss djupa insikter i vad barn faktiskt behöver och hur vi kan uppfostra dem på sätt som främjar optimal utveckling erbjuder den här boken en relationell metod som bygger på barnens inneboende vilja att göra sina föräldrar nöjda och komma väl överens med andra.

Boken är fylld med handfasta tips och råd för att hjälpa dig som förälder att nå fram till ditt barn och råda bot på envisa vardagskonflikter - utan bråk

 
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Mer utveckling, mindre bråk : vägled ditt barn utan bråk, gråt och kaos
  2. +
  3. Förstå ditt barns hjärna : 12 banbrytande strategier för att stimulera barnets emotionella och intellektuella utveckling

De som köpt den här boken har ofta också köpt Förstå ditt barns hjärna : 12 banbrytande strat... av Daniel J Siegel, Tina Payne Bryson (häftad).

Köp båda 2 för 458 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna