Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Serie
Nollan och nätet (del 2)
Läsålder
9-12 år
Antal sidor
42
Utgivningsdatum
2020-11-25
Upplaga
1
Förlag
Boksmart
Medarbetare
Sjölander, Emelie (red.) / Grönlund, Richard (form)
Illustratör/Fotograf
Katarina Vintrafors
Dimensioner
205 x 155 x 10 mm
Vikt
210 g
SAB
Hcg
ISBN
9789198634198

Noelias revansch

(4 röster)  |  Läs 3 recensioner
Inbunden,  Svenska, 2020-11-25
162
 • Skickas från oss imorgon
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Noelia fyller tio år och får en ny telefon. Det är den bästa dagen i hennes liv tills hon upptäcker att någon skriver elaka kommentarer på hennes kompis musikvideos. Noelia blir alldeles kall. Vem är det som gör så och hur ska Noelia kunna hjälpa sin kompis?

Noelias revansch är andra boken i serien om Nollan. Böckerna ska underlätta för vuxna och barn att starta samtal om livet på nätet. Författare Caroline Engvall är författare, journalist och föreläsare. Hon debuterade 2008 med biografin 14 år till salu som har sålt i mer än 200 000 exemplar. Sedan dess har hon ägnat stora delar av sin tid åt kampen mot sexuellt utnyttjande av unga, bland annat genom utbildningsmaterial, hjälpsajter, poddar och tv-dokumentärer. Hon är en av Sveriges ledande auktoriteter i ämnet.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Noelias revansch
 2. +
 3. Noelias hemlighet

De som köpt den här boken har ofta också köpt Noelias hemlighet av Caroline Engvall (inbunden).

Köp båda 2 för 320 kr

Kundrecensioner

Det finns 3 recensioner av Noelias revansch. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Bra och lättläst bok om viktigt ämne

  Pilip 8 år: Mamma och jag läste boken Noelias revansch. Det är andra boken om Noelia och Noelia fyller år i boken. Hon har svårt att sova. Det har jag också ibland innan jag ska fylla år. Hon tjuvkollar på sin telefon fast hon inte får. När hon fyller år sen får hon en ny fin mobil. Noelia har en kompis som heter Josefin och hon gör massor av bra videos. Hon har många följare men många är dumma mot henne. De skriver elaka saker. Det är en tjej som heter Astrid som skriver elaka saker men hon ... Läs hela recensionen

 2. Viktig bokserie!
  Bokhyllaniskuggan, 8 mars 2021

  ❥ Recension

  Del två i serien om Nollan.

  Den här bokserien tycker jag är måste-läsning för barn, föräldrar och andra som jobbar med barn. Med högaktuella ämnen skriver Engvall berättelser som innehåller SÅ mycket: en spännande historia, en förebild, problemlösning, kunskap, tankeställare och ögonöppnare. De här böckerna ger inte bara barnen någonting utan även oss vuxna.

  Man får en inblick i barnens vardag och ökad förståelse för deras liv på nätet och brotten... Läs hela recensionen

 3. lite väl tunn
  @bettan_bokprataren (Örebro), 11 december 2020

  En viktig bok att läsa tillsammans med sitt barn angående hur saker går till på nätet. Dock tycker jag kanske den kunde varit lite tjockare med ett lite större innehåll. Den vänder sig trots allt till barn 9 - 12 år. De har läst ut den här i ett nafs.
  Innehållet är dock helt ok och så även diskussionsfrågorna

  En bokserie där tanken är att underlätta för vuxna och barn att samtala om livet på nätet. Dessutom finns bra sidor med tips till bra diskussionsfrågor. Men även bra info... Läs hela recensionen

Visa alla 3 recensioner

Fler böcker av Caroline Engvall