Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Serie
Nollan och nätet (del 3)
Läsålder
9-12 år
Antal sidor
48
Utgivningsdatum
2021-02-14
Upplaga
1
Förlag
Boksmart
Medarbetare
Sjölander, Emelie (red.) / Grönlund, Richard (form)
Illustratör/Fotograf
Katarina Vintrafors
Dimensioner
205 x 155 x 9 mm
Vikt
236 g
SAB
Hcg
ISBN
9789198634396

Noelia och spelet

(3 röster)  |  Läs 3 recensioner
Inbunden,  Svenska, 2021-02-14
153
 • Skickas från oss imorgon
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Nollan älskar att spela Zombiecraft. Speciellt härligt är det att spela med Alex. Nollan smälter varje gång hon ser honom. Men så börjar det hända obehagliga saker i Zombiecraft och samtidigt förändras Alex. Nollan skulle vilja berätta om allt för sin mamma, men hon är fullt upptagen med Mikko som kommer hem till dem orimligt ofta. Vad ska Nollan göra och vem ska kunna hjälpa Alex?

Noelia & spelet är den tredje boken i en serie om Nollan. Böckerna ska underlätta för vuxna och barn att starta samtal om livet på nätet.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Noelia och spelet
 2. +
 3. Noelia och utmaningen

De som köpt den här boken har ofta också köpt Noelia och utmaningen av Caroline Engvall (inbunden).

Köp båda 2 för 306 kr

Kundrecensioner

Det finns 3 recensioner av Noelia och spelet. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Grymt bra!
  Bokhyllaniskuggan, 9 september 2021

  ❥ Recension

  Del tre i serien om Nollan.

  Jag har skrivit det förut men jag är så glad och tacksam över att Caroline Engvall har skapat den här bokserien för den är så viktig och behövs verkligen. Både för att barnen som läser den ska förstå att de inte är ensamma i saker som händer på nätet och för att vi vuxna får en bättre förståelse för barns vardag och utsatthet på nätet. Och verktyg att kunna hjälpa dem och varandra.

  Storyn i boken är som vanligt högaktue... Läs hela recensionen

 2. Fristående viktig bok om utpressning och nätet

  Philip 9 år:
  Jag har läst Noelia och spelet tillsammans med mamma.
  Man kan läsa boken utan att ha läst de andra böckerna om Nollan.

  Den handlar om Nollan och hennes kompis Alex. Alex har det jobbigt hemma med sin pappa. Hans pappa är sjuk på något sätt och de har inte så mycket pengar.

  De spelar ett spel som heter Zombiekraft men där är det någon som försöker bli kompis och sedan tar den personen en bild och sätter bilden på en kropp och hotar barnen att om de inte g... Läs hela recensionen

 3. ytterst viktig bok
  @bettan_bokprataren (Örebro), 11 mars 2021

  En viktig bok att läsa tillsammans med sitt barn angående hur saker går till på nätet. I den här delen få vi följa med in i spelets värld på internet och vilka faror som kan lura i vassen.
  Återigen tar Caroline upp en viktig aspekt ur internet världen och berättelsen om Nollan och hennes vän Alex griper verkligen tag i mig, fast jag är vuxen.

  En bokserie där tanken är att underlätta för vuxna och barn att samtala om livet på nätet. Dessutom finns bra sidor med tips och informatio... Läs hela recensionen

Visa alla 3 recensioner

Fler böcker av Caroline Engvall