Universums öde (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Serie
Sagospelet Rymd
Läsålder
9-12 år
Antal sidor
121
Utgivningsdatum
2020-12-04
Upplaga
1
Förlag
Fria Ligan
Illustratör/Fotograf
David Jansén, Richard Svensson, Peter Ylikangas
Dimensioner
245 x 175 x 13 mm
Vikt
464 g
SAB
uRdc
ISBN
9789198638929

Universums öde

Inbunden,  Svenska, 2020-12-04
199
  • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Jorden som vi känner den är närmast obeboelig. Människans rovdrift har lämnat henne som ett blödande sår. Du föddes i ett av tre stora maktblock på Jorden. Allt styrs via Nätet. Smiths-Wedells datalag statuerar att alla måste vara uppkopplade. Dina Enheter ska användas för konsumtion.

På de värst drabbade ställena på Jorden använder människorna gasmasker när de vistas utomhus. Drömmen om att lämna planeten för semesterbyarna på Mars lockar de flesta, men få har råd att åka. Desto fler hamnar i gruvorna i asteroidbältet. Ute i solsystemet skeppas uran till och från Jorden på undermåliga rymdskepp.

Men det viskas om de som lyckats lämna allt. Som flytt solsystemet. Men det pratas inte högt. De som är oförsiktiga försvinner spårlöst eller skolas om. Och särskilt ett namn hörs i bruset: Len Renberg.

Välkommen till Universums öde! Universums öde är skrivet av Daniel Lehto (Sagospelet Äventyr, Handbok för Superhjältar - rollspelet) och Mikael Bergström (Kutulu, Ödesväktarna) och utgör en kampanjvärld till Sagospelet Rymd. För illustrationerna står David Jansén, Peter Ylikangas och Richard Svensson.

OBS! Detta är inte ett självständigt spel. Du behöver grundboken Sagospelet Rymd för att kunna använda den här boken.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Universums öde
  2. +
  3. SIGNERAD Skurkarnas skurk del 3: Hjältus Tårar

De som köpt den här boken har ofta också köpt SIGNERAD Skurkarnas skurk del 3: Hjältus Tårar av Ijustwanttobecool, Joel Adolphson, Emil Beer, Victor Beer (inbunden).

Köp båda 2 för 358 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna