Tillvarons smutsiga poesi (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
94
Utgivningsdatum
2021-12-31
Upplaga
1
Förlag
Vildhallon
Medarbetare
Yngvesson, Adam (form)
Dimensioner
201 x 131 x 11 mm
Vikt
202 g
ISBN
9789198639438
Tillvarons smutsiga poesi (inbunden)

Tillvarons smutsiga poesi

Inbunden Svenska, 2021-12-31
157
  • Skickas inom 2-5 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
"Det är nära nog omöjligt att sätta ihop en sån här bok utan att det blir yvigt och spretigt, ja nästan att texterna sprattlar mot varandra. Mig gör det inget, jag är ju trots allt en gammal fanzinemakare med stökigt skrivbord och jag kunde bara inte bry mig mindre om hur det egentligen var tänkt att det skulle förhålla sig i den underbara litteraturens värld." [ur Författarens förord]

I Göteborgs kulturella undervegetation är Tomas Haglund välkänd för sina kultfilmer, bland annat mästerverken Bad Mongo och The Rocking Barber of Hisingen. Det är vackert, skevt och ibland smutsigt men alltid med en inkluderande och vänlig kamerablick som ger samhällets udda typer en självklar plats.

Tillvarons smutsiga poesi är en sammanställning av Haglunds smått vildvuxna och anarkistiska textproduktion från de senaste tjugo åren. Obskyra dikter som har varit publicerade i olika fanzines och tidskrifter varvas med längre noveller.

Omslaget till Tillvarons smutsiga poesi är illustrerat av den Göteborgsbaserade punkikonen och konstnären Magnus Jansson som närmast är en institution i fanzinevärlden.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Tillvarons smutsiga poesi
  2. +
  3. En IT-man från Ulan Bator och andra limerickar

De som köpt den här boken har ofta också köpt En IT-man från Ulan Bator och andra limerickar av Victor Estby (inbunden).

Köp båda 2 för 328 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »