Otämjbar (pocket)
Format
Pocket
Språk
Svenska
Antal sidor
300
Utgivningsdatum
2021-10-13
Förlag
YourLife Books
Översättare
Anders Nunstedt
Originaltitel
Untamed
Dimensioner
180 x 110 x 22 mm
Vikt
184 g
SAB
Lz Doyle, Glennon,Dokb
ISBN
9789198639933

Otämjbar

(4 röster)  |   Läs 2 recensioner
Pocket,  Svenska, 2021-10-13
79
Billigast på PriceRunner
 • Skickas från oss på måndag
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
Visa alla 5 format & utgåvor
"Otämjbar kommer att befria kvinnor emotionellt, spirituellt och kroppsligt. Det är en fenomenal bok." ELIZABETH GILBERT (Eat, pray, love)

Otämjbar är en sinnlig, upprorisk och kärleksfull bok. Både en självutlämnande memoar och en obeveklig väckarklocka. Det är berättelsen om hur en kvinna kom till insikt om att en ansvarsfull mamma inte är någon som långsamt går mot döden för sina barn, utan en som visar dem hur man lever sitt liv fullt ut. Det är historien om att navigera sig fram efter en skilsmässa, bilda en ny familj och insikten om att en familjs väl och ve inte beror på dess struktur utan på varje familjemedlems förmåga att vara sig själv inför de andra. Det är också en beskrivning om hur vi alla kan börja lita på oss själva tillräckligt mycket för att våga sätta gränser och acceptera våra kroppar, vara stolta över vår ilska och omfamna våra krossade hjärtan och förlösa våra sannaste, vildaste instinkter så att vi blir de kvinnor som äntligen kan se oss själva i spegeln och säga: Där är Hon.

Otämjbar lär oss att vara modiga. Som Glennon Doyle själv envist brukar säga: Ju modigare vi är, desto lyckligare blir vi.

Med förord skrivet av Alexandra Pascalidou.

Glennon Doyle är författaren bakom New York Times-bestseller böckerna Otämjbar (utvald av Reeses Book Club), Love Warrior (Utvald av Oprahs Book Club) och Carry On Warrior. Som aktivist och opinionsmakare är Glennon grundare och ordförande för Together Rising som jobbar med välgörenhet på gräsrotsnivå och hittills samlat in över 25 miljoner USD till kvinnor, familjer och barn i kris. Glennon Doyle bor i Florida, USA, tillsammans med sin fru, fotbollsstjärnan Abby Wambach och tre barn sedan ett tidigare äktenskap.

"Detta är en pion bland tistlar, en självlysande discokula i ett strömlöst mörker och en väns hand när livet möter motvind. Jag omfamnas, omskakas och känner mig omåttligt överväldigad. Vad mer kan man önska av en bok i detta nu?" @carolinesbokhylla
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Otämjbar
 2. +
 3. Pojken, mullvaden, räven och hästen

De som köpt den här boken har ofta också köpt Pojken, mullvaden, räven och hästen av Charlie MacKesy (inbunden).

Köp båda 2 för 318 kr

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Otämjbar. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Fantastisk
  Pernilla, 25 april 2024

  Den här boken skulle alla läsa! Ge den till alla du känner. Oerhört lärorik,med humor och eftertanke. En underbar människa denna Glennon.

 2. Inspirerande!
  Helena Goodwill, 26 december 2021

  Glennon har en fantastisk förmåga att sätta ord på känslor och reflektioner på ett väldigt målande sätt som KÄNNS. Läs, bli berörd och känn passionen att vilja bidra med förändring både till dig själv och andra!

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Glennon Doyle