Välkomna det ovälkomna (e-bok)
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Antal sidor
193
Utgivningsdatum
2021-05-26
Förlag
Dana Förlag
ISBN
9789198642827
Välkomna det ovälkomna (e-bok)

Välkomna det ovälkomna E-bok

lev helhjärtat i en förkrossad värld

E-bok (EPUB), Svenska, 2021-05-26
109
Ladda ned och läs i en e-boksläsare. Tips på appar
När vi är mitt uppe i en stor kris ? klimatet, en pandemi eller våldet i våra samhällen ? finns risken att vi förlorar hoppet, förtvivlar eller vänder oss bort. Men när det känns som att världen står i brand behövs optimismen mer än någonsin, menar Pema Chödrön i "Välkomna det ovälkomna". Passivitet och modlöshet ger ingen hjälp. Inte heller polarisering eller ilska.
Pema Chödröns budskap är att vi kan lära oss att lita på vår förmåga till vishet, omsorg och medkänsla, istället för att tappa modet. Hemligheten är paradoxalt nog att öppna sig inför det svåra som sker och välkomna det vi egentligen vill slippa. När vi gör det på Chödröns sätt, och med övningarna i hennes bok, får vi kontakt med vår inre godhet, vishet och styrka. Då kan vi leva helhjärtat även i en förkrossad värld.

Hur vi agerar nu kommer att avgöra åt vilket håll världen rör sig. Pema Chödrön lär oss lita på vår grundläggande godhet och ger oss nycklar till både vårt personliga välbefinnande och ett starkare samhälle ? nu och i framtiden.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Chödrön Pema

  • Bryt vanans makt

    Chödrön Pema

    I Bryt vanans makt - vinn inre frihet ger Pema Chödrön insiktsfull och handfast vägledning när inre krav och gamla vanemönster sätter krokben för oss. Chödrön visar hur vi får syn på våra inre hinder, hur de löses upp och att vi då får tillgång ti...