Mångfald, lönsamhet och arbetsgrupper. Sammanställning av forskning om sambandet mellan mångfald, företags lönsamhet och effekter på arbetsgrupper. E-bok

(1 röst)  |   Läs 1 recension
E-bok,  Svenska, 2021-02-10

Styckköp

29
Billigast på PriceRunner
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
Är mångfald lönsamt och vilka effekter ger mångfald på arbetsgrupper? Det här är en sammanställning av forskning om sambandet mellan mångfald, företags lönsamhet och effekter på arbetsgrupper. Hur påverkar mångfald i företagets ledning eller bland de anställda företagets lönsamhet? Vilka effekter ger olika typer av mångfald i arbetsgrupper? Hur påverkar det gruppens prestation, grupprocesser och individerna i gruppen? Syftet med skriften är att svara på vad den samlade forskningen visar. I tryckt form omfattar skriften 32 sidor (A4).
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Mångfald, lönsamhet och arbetsgrupper. Sammanställning av forskning om sambandet mellan mångfald, företags lönsamhet och effekter på arbetsgrupper.. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. En strålande genomgång av forskningen!
    Mårten Westberg, 7 december 2020

    Som aktiv på området hittar man en studie här och en där, som små svampställen i skogen. Den här boken är som en karta över skogens samtliga svampställen. Oerhört användbart.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Gabriella Fägerlind