Så in i själen (inbunden)
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
228
Utgivningsdatum
2021-11-01
Förlag
The Book Affair
Dimensioner
215 x 150 x 22 mm
Vikt
501 g
SAB
Dokb
ISBN
9789198652536

Så in i själen

(9 röster)  |  Läs 3 recensioner
Inbunden,  Svenska, 2021-11-01
213
 • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Den viktigaste resan börjar inom dig i djupet av din själ.

I den här boken, Så in i själen tar Agneta Sjödin med dig på en utforskande resa in i dig själv och din själ. Som författare och programledare har hon ägnat en stor del av yrkeslivet åt möten med nya platser och människor världen över, genom att utforska både sina egna och andras vändpunkter.

Hennes vän, författaren Paulo Coelho gav henne ett uppdrag 2004: Vandra pilgrimsleden till Santiago de Compostela. Ensam. Till en början kändes det läskigt och osäkert men det var just där och då som hon insåg att det bara var hon och ingen annan som kunde möta sig själv. Vandringen blev en milstolpe och en vändpunkt. Jag har alltid varit en sökare. Har sökt efter att förstå, lära mig, veta mer, känna djupare.

I succépodden Så in i själen har hon intervjuat en rad kända och okända på temat själen. I boken delar hon generöst med sig av sina egna och andras insikter och de verktyg som fungerat. Du får lära dig att ställa de viktiga frågorna som kan göra dig modigare, mer sann. Förhoppningsvis kan det hjälpa dig på vägen till en ännu bättre inre kontakt för att hitta bygga upp en bra och kärleksfull relation till dig själv.

Som det sagts: Det är svårt att finna lyckan inom sig, men det är omöjligt att finna den någon annanstans .

Agneta Sjödin är född 1967 i Glada Hudik, Hudiksvall. Hon är en av Sveriges mest folkkära tv-profiler och har jobbat som programledare sedan 1990-talet, bland annat i Fångarna på fortet. Hon har också skrivit en rad hyllade romaner och faktaböcker, bland annat bästsäljande En kvinnas resa (2008), Ett ljus i mörkret (2010), Från hjärtat Inspiration, hälsa, träning och förändring (2017) och senast Drömdagboken (2018). Sedan i december 2020 leder hon succépodden Så in i själen varje vecka.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Så in i själen
 2. +
 3. Våga välja nya vägar : så in i själen

De som köpt den här boken har ofta också köpt Våga välja nya vägar : så in i själen av Agneta Sjödin (inbunden).

Köp båda 2 för 432 kr

Kundrecensioner

Det finns 3 recensioner av Så in i själen. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Tänkvärd

  Agneta förklarar så himla bra. Alla borde läsa den. Förklarar på ett lättsamt sätt. Vissa stycken bör man läsa två gånger.

 2. En resa av en enkel kvinna
  Ulla Svensson, 8 april 2022

  Boken ger insikter om en inre resa, som alla borde göra. Livet handlar om Ditt inre mående, den resan behöver alla. Kloka ord, citat och beskrivningar.

 3. Djupsinnig
  Annelie Hagman, 24 januari 2022

  Om man längtar efter mer djup och sinnesro är boken väldigt berikande. Men det gäller att vara där, vara närvarande och känna för det djupsinniga

Visa alla 3 recensioner

Fler böcker av Agneta Sjödin