Skriv för att läka : en guide i reflekterande skrivande (häftad)
Format
Häftad (Danskt band)
Språk
Svenska
Antal sidor
299
Utgivningsdatum
2021-10-10
Förlag
Lassbo Förlag
Dimensioner
210 x 155 x 18 mm
Vikt
417 g
SAB
Dokb,F.06
ISBN
9789198660944

Skriv för att läka : en guide i reflekterande skrivande

(2 röster)  |   Läs 2 recensioner
Häftad,  Svenska, 2021-10-10
353
Billigast på PriceRunner
 • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Det skrivna ordets kraft kan leda oss till reflektion kring det som är angeläget i livet, och en transformation långt bortom det vi trodde var möjligt - om vi vågar vara öppna och nyfikna under resans gång. Genom denna guidebok vill Emelie Hill Dittmer förmedla det reflekterande skrivandets kraft: att det är möjligt att läka genom det rum för självobservation som skrivandet öppnar upp för och hur skrivandet kan bli en vän och ett verktyg på vägen framåt.

Skriv för att läka - En guide i reflekterande skrivande med förord av Patricia Tudor Sandahl är den första boken i sitt slag i Sverige, där forskning, fallstudier, skrivövningar och intervjuer med världsledande experter vävs samman med författarens egen berättelse och ingång i skrivterapins värld i England.

Emelie Hill Dittmer är journalist och internationellt erkänd skrivpedagog som leder kurser i reflekterande skrivande. Skriv för att läka - En guide i reflekterande skrivande är hennes författardebut.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Skriv för att läka : en guide i reflekterande skrivande
 2. +
 3. Förd bakom ljuset : lurendrejeri i vår tid

De som köpt den här boken har ofta också köpt Förd bakom ljuset : lurendrejeri i vår tid av Daniel Simons, Christopher Chabris (inbunden).

Köp båda 2 för 642 kr

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Skriv för att läka : en guide i reflekterande skrivande. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Skriv för att läka
  Skriv dig fri, 12 maj 2022

  Emelie Hill Dittmer har skrivit ett svenskt standardverk i reflekterande skrivande. Boken ger dig både övningar och en vetenskaplig kontext på varför reflekterande skrivande kan hjälpa människor att komma vidare med svåra upplevelser. En eloge till Dittmer och mitt tips är att gå en av hennes kurser.

 2. KÖP LÄS OCH SKRIV
  @bettan_bokprataren (Örebro), 3 januari 2022

  Emelie tar mig med på en spännande tankeresa in i skrivandets värd.
  Boken är uppdelan i tre delar:

  Del 1 "Att skriva sig fram i ljuset" som fokuserar på det läkande skrivandet i mer allmänna termer. Här finner du även skrivövningar efter varje kapitel vilket fortsätter genom hela boken som en röd tråd. 
En övning jag gillar är "Fånga ett ögonblick" Där du ställs inför att träna dig på att skriva och återskapa från en bild du får till dig.

  I del 2 "Skrivressenärer... Läs hela recensionen

Visa alla 2 recensioner