Drakar och Demoner : berättelser från det största äventyret (inbunden)
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
256
Utgivningsdatum
2023-04-01
Förlag
Fandrake AB
Dimensioner
338 x 254 x 30 mm
Vikt
2277 g
SAB
Rdc
ISBN
9789198694208

Drakar och Demoner : berättelser från det största äventyret

(4 röster)  |   Läs 1 recension
Inbunden,  Svenska, 2023-04-01
507
Billigast på PriceRunner
  • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
År 1982 gavs världens första svenskspråkiga rollspel ut. Fenomenet döptes till Drakar och Demoner och blev starten för den breda svenska rollspelshobbyn. Rollspel var då en helt ny typ av upplevelse och förflyttade tusentals unga svenskar till magiska världar som hämtat inspiration från Robert E. Howards Conan-berättelser och J.R.R. Tolkiens Midgård.

Drakar och Demoner: Berättelser från det största äventyret är historien om hur några ungdomar tog saken i egna händer och skapade spelunderhållning som inte bara lever än i dag, utan också blivit en internationell export. Det är en djupdykning i unika och galna berättelser från en annan tid. Det handlar om ädla hjältar, elaka trollkarlar, fantastiska monster. Och ankor.

Författarduon Orvar Säfström och Jimmy Wilhelmsson har tidigare skildrat svensk rollspelshistoria i de prisbelönta böckerna Äventyrsspel: Bland mutanter, drakar och demoner samt Mutant: Minnen från den förbjudna zonen.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Drakar och Demoner : berättelser från det största äventyret
  2. +
  3. Mutant. Minnen från den förbjudna zonen

De som köpt den här boken har ofta också köpt Mutant. Minnen från den förbjudna zonen av Orvar Säfström, Jimmy Wilhelmsson (inbunden).

Köp båda 2 för 955 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Drakar och Demoner : berättelser från det största äventyret. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Som förväntat.
    Raggeragnar, 1 augusti 2023

    Allt finns med. Bakgrund , uppstart , utveckling , expansioner , sidoprojekt osv. Massvis med foton , illustrationer och bilder på alla produkter och utgåvor.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av författarna