Nyckeln till din hälsa : självläkning med kinesisk medicin (inbunden) Nyckeln till din hälsa : självläkning med kinesisk medicin
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
268
Utgivningsdatum
2021-12-28
Förlag
The Book Affair
Medarbetare
Wilson, Eva (form) / Birgersdotter Ek, Sandra (foto)
Dimensioner
22 x 219 x 131 mm
Vikt
580 g
SAB
Vnd
ISBN
9789198698770
Nyckeln till din hälsa : självläkning med kinesisk medicin (inbunden)

Nyckeln till din hälsa : självläkning med kinesisk medicin

(70 röster)  |  Läs 14 recensioner
Inbunden,  Svenska, 2021-12-28
139 199 Du sparar 60 kr!
 • Skickas från oss inom 1-2 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
I den nya banbrytande hälsobibeln Nyckeln till din hälsa självläkning med kinesisk medicin guidar Doctor Diamantis dig till självläkning, via sin holistiska hälsovärld med avstamp inom kinesisk medicin, naprapati och funktionell medicin. Du får tydliga verktyg, tips och konkreta övningar som direkt går att börja använda i vardagen.

Idag upplever nästan varenda människa i vårt välfärdssamhälle någon typ av fysisk eller psykisk smärta som påverkar vardagen. När Doctor Diamantis öppnade dörren till sin kliniska praktik som naprapat och läkare i kinesisk medicin trodde han att det var främst äldre patienter som skulle söka hjälp för kroniska besvär, men de flesta var under 40. Att så många yngre inte mådde bra förvånade honom mycket, och snart såg han tydliga mönster i vår moderna livsstil:

Min uppfattning om mycket av den stora ohälsa som finns, är att vi kollektivt har valt fel riktning i livet, undermedvetet. I kombination med en mer konstlad miljö har det lett till oundvikliga symptom som smärta, psykisk ohälsa, mag-tarmbesvär och hormonella obalanser. Detta har blivit så vanligt, att det har blivit normen.

Många har fått nog, tröttnat på att ha ont och må dåligt och allt fler söker svar på de stora hälsofrågorna.

I boken delar flera av hans patienter med sig av sina erfarenheter och han berättar även om sin egen hälsoresa, från en dysfunktionell uppväxt som satte djupa spår, via basketspel på elitnivå till ett hälsosamt liv fri från osunda förväntningar.

Din grundläggande tro om dig själv och omvärlden kommer förr eller senare att påverka ditt psykiska och fysiska välmående eftersom kroppen följer ditt sinne. Men sanningen är att du inte är ditt förflutna, du har makten att förändra dig själv och din riktning i livet och på så sätt även din hälsa. Doctor Diamantis spelade basket på elitnivå som ung innan han valde att utbilda sig på naprapathögskolan och därefter flyttade till Kina för att läsa den femåriga kinesiska läkarutbildningen. Idag driver han sin egen klinik och har hjälpt tusentals patienter med allt från smärta till psykisk ohälsa.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Nyckeln till din hälsa : självläkning med kinesisk medicin
 2. +
 3. Hormonell harmoni : den holistiska vägen till kvinnors hälsa

De som köpt den här boken har ofta också köpt Hormonell harmoni : den holistiska vägen till k... av Diamantis Koukouvinos (inbunden).

Köp båda 2 för 338 kr

Kundrecensioner

Det finns 14 recensioner av Nyckeln till din hälsa : självläkning med kinesisk medicin. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Rätt bok för att förstå sig själv.
  Karin Marianne Lindgren, 18 januari 2024

  För mig var den fantastisk rätt bok vid rätt tillfälle i mitt liv för att komma framåt. Diamatis skriver tydlighet med exempel och övningar.

 2. Hälsa!
  Micke, 20 november 2023

  En fantastisk bok som jag verkligen kan rekommendera! Den har det viktiga holistiska perspektivet och den inspirerar till att ta hand om sin hälsa.

 3. Väldigt bra
  Anonym, 15 juni 2023

  Väldigt bra och lärorik bok om livet och om att hur man kan finna sig själv och förbättra sig själv

 4. Så bra!
  Oliver, 6 maj 2022

  Kan verkligen rekommendera denna bok!
  Lyssnade först på den som ljudbok. Men då den även innehåller vissa övningar, så beställde jag två fysiska böcker till både mig själv och en som present till någon jag bryr mig om!
  Det blev en uppskattad present!

 5. Fantastisk
  Catrin Wahlström, 2 februari 2022

  Jag tycker denna bok är fantastisk. Ser helheten och har ett holistiskt perspektiv som verkligen resonerar med mig. Så fina budskap i denna bok och hur du själv tar ansvar för din egen hälsa.

 6. Så bra!
  Cecilia Dettner, 31 januari 2022

  Tydligt beskrivet hur det mentala är kopplat till det fysiska och det ger en större förståelse för hur vi fungerar som människor. Väldigt bra och kan verkligen rekommendera boken för alla!

 7. Nyckel till din hälsa
  Heidi Baumann, 31 januari 2022

  Nyckeln till hälsa är en intressant bok, håller på att läsa den. Jag lär mig mycket nytt om min hälsa och rekommenderar den gärna vidare till mina vänner.

 8. Underbar bok!
  Marcus, 21 januari 2022

  En fantastiskt skriven bok av en ödmjuk och insiktsfull författare.
  Boken behandlar alla aspekter av vad vi behöver titta på och förstå för att kunna nå en god och hållbar hälsosam situation - att våga titta inåt för att hitta svaren ger läsaren en möjlighet till att skapa de bästa förutsättningarna för att leva sitt liv till fullo!
  Rekommenderas för alla som är intresserad av livet, sin hälsa och sitt välmående ur flera dimensioner.

 9. Fantastisk självläkningsbok!
  Emma, 13 januari 2022

  En otrolig handbok som ger dig en hel del insikter och perspektiv kring din hälsa. Bra balans med Diamantis egna erfarenheter, övningar och kunskaper. Rekommenderar starkt!

 10. Användbar och tydlig
  Eva Johansson, 11 januari 2022

  Superinspirerande på ett sätt som gör att det tilltalar många.
  Kommer använda mig av den genom livets resa! Tack dr Diamantis.

 11. Magisk upplevelse
  Eva Gustafsson, 11 januari 2022

  Boken är ju helt fantastiskt! En bok som alla behöver läsa. Mycket som är egentligen självklara som gör att man förstår sig själv mer, Aha-upplevelser och mycket bra tankaktiviteter.

 12. Bra grund
  Maria Lisa Lindh, 11 januari 2022

  Tyckte denna bok var inspirerande och också en bra grund, introduktion, för ett mer övergripande sätt att se på och ta hand om sin hälsa. Kommer gå runt bland dem jag tycker om.

 13. Underbar bok
  Eva Kroon, 11 januari 2022

  Så fin bok som inkluderar så mycket av kropp och själ, typ det mesta. Rekommenderar varmt denna till vänner o alla andra.

 14. Toxic positivity och humbug
  Janine, 8 januari 2022

  Boken innehåller en del bra, men det är blandat med otroligt mycket struntprat också, banaliteter o ovetenskapliga grejer utan stöd.

  Lånade boken av en kompis o tyckte att den hade en hel del grejer som var allvarliga, problem som inte togs på allvar utan han menar "kroppen vill läka". För att göra det ska du i princip undvika allt som är gott och bara äta grönsaker o kanske lammkött.

Visa alla 14 recensioner

Fler böcker av Diamantis Koukouvinos