Käka gott månad för månad (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
PDF med vattenmärke (65.2 MB)
Om vattenmärkning
PDF-böcker lämpar sig inte för läsning på små skärmar, t ex mobiler.
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2022-12-20
Förlag
The Book Affair
ISBN
9789198704723

Käka gott månad för månad E-bok

E-bok (PDF),  Svenska, 2022-12-20
149
Billigast på PriceRunner
Läs i Bokus Reader för iOS och Android
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
Tina Nordström, vår mest folkkära matprofil som inspirerar till god och lustfylld mat både i tv-rutan och i sina sociala kanaler, kommer nu med sin nya kokbok Käka gott månad för månad.

Tinas devis är att det ska vara roligt att laga mat och det får gärna vara enkelt! Käka gott månad för månad är boken som gör det enkelt och kul att laga käk i säsong, där varje månad får ett eget kapitel med tips om vad man ska fylla skafferiet med och vad som är bra att frysa in och bjuda på när grannen oväntat knackar på. Och massor av goda recept och inspiration och peppning till alla matälskare där ute i köken så klart!

Denna stora bok som täcker årets alla månader är fylld med recept för både vardag och helg, snabblagade rätter såväl som lite mer utmanande och även utmaningar, Tinas bästa tips och knep i köket, och inte minst kunskap och information om de härliga råvarorna för varje säsong.

Tina påminner om goda råvaror som blodapelsin, polkabeta och rödkål i spännande nya kombinationer och hottar upp vardagsmaten vad sägs om till exempel en rotsellerisoppa med chiliolja och pancetta, pita med kycklinglår, portobelloburgare eller ossobuco med saffransris.

Helgen firas med tillsammans-käk som dumplings i januari eller ostron- och hummerbonanza i september. Här bjuder vi också på lite goda och passande vintips!

I Käka gott månad för månad slår Tina också ett slag för råkosten och varje månad har sitt eget nytänkande och hälsosamma råkostrecept. Du får också tips på spännande nya smaksättare som kan skapa revolution i din egen matlagning.

Helt enkelt ren och skär matglädje med jäkligt gott käk, månad för månad!

Tina Nordström arbetar med att inspirera och stötta matlagare på daglig basis med sina kokböcker, tv-program och i sociala medier. Hon har varit med i tv-program som Tina i fjällen, Hela Sverige bakar och som jurymedlem i Sveriges yngsta mästerkock. Tillsammans med kollegan Benny Cederberg jobbar Tina med allt från himmel och jord vin, koppar, fat och filtar, ja, listan kan göras lång. Tina är också djupt engagerad i sina hjärtefrågor som ambassadör för Barncancerfonden och Operation Smile.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Tina Nordström