Hormonell harmoni : den holistiska vägen till kvinnors hälsa (inbunden)
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
323
Utgivningsdatum
2022-12-27
Förlag
The Book Affair
Medarbetare
Bergström, Hanna (red.) / Ristilä, Kai (form)
Dimensioner
30 x 150 x 120 mm
Vikt
400 g
SAB
Vpg,Veo
ISBN
9789198704754
Vanliga sökord
doctor diamantis doktor diamantis
Hormonell harmoni : den holistiska vägen till kvinnors hälsa (inbunden)

Hormonell harmoni : den holistiska vägen till kvinnors hälsa

(17 röster)  |  Läs 4 recensioner
Inbunden,  Svenska, 2022-12-27
225
 • Skickas från oss inom 1-2 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Doctor Diamantis Koukouvinos debuterade 2021 med Nyckeln till din hälsa. Med sin bakgrund som läkare i kinesisk medicin och en fördjupning i funktionell medicin har han med sin unika kombination av kunskaper hjälpt tusentals patienter med allt från fysisk smärta till psykisk ohälsa. Nu är han tillbaka med boken Hormonell harmoni: den holistiska vägen, där han fördjupar kunskapen om vanliga hormonella besvär som pms, mensvärk och klimakteriebesvär och vad man själv kan göra för att uppnå ett liv i hormonell harmoni.

Vi lever tyvärr i en epidemi av hormonella obalanser med symptom som leder till olika diagnoser. I min kliniska praktik träffar jag ett stort antal patienter och den absolut största majoriteten är kvinnor. När jag öppnade min klinik blev jag förvånad över att det var så många unga kvinnor som sökte sig till mig med diverse kroniska hormonella besvär.

Inom kinesisk medicin ses kvinnohälsa sedan flera tusen år tillbaka som ett område av absolut största vikt, och det finns en lång tradition av att behandla hormonrelaterade obalanser i samspel med kroppens egen självläkande förmåga. Med grund i såväl traditionell kinesisk medicinsk visdom som ny modern forskning går Diamantis igenom grunden till olika hormonella obalanser och delar med sig av övningar, listor och tips för alla som är redo att ta sin hälsa i egna händer och skapa rätt förutsättningar i både den inre och yttre miljön för kroppen att läka sig själv.

Här lär vi oss hur man som kvinna kan leva i samklang med sin hormoncykel, så att den blir en positiv del av livet i stället för ett nödvändigt ont. Hur viktigt det är att lyssna på kroppen och förstå vad den egentligen vill säga oss, i stället för att blockera upplevelsen av smärta och låta bli att ta tag i grundorsaken. Och kanske viktigast av allt insikten om vikten av att återfinna och landa i sin feminina energi, för ett liv i lycka och balans.

När du skapar förutsättningarna för dina hormoner att vara i balans, skapar du förutsättningarna för ett långt och friskt liv.

Doctor Diamantis Koukouvinos tog examen från naprapathögskolan i Stockholm 2012 och flyttade sedan till Shanghai i Kina där han gick den femåriga utbildningen till läkare i kinesisk medicin. Tillbaka i Sverige har han fortsatt att fördjupa sig inom funktionell medicin, och med sin unika kombination av kunskaper hjälpt tusentals patienter med allt från fysisk smärta till psykisk ohälsa. Ryktet om hans kunnande har gett honom en lång väntelista till sin klinik och ett Instagramkonto med över 50 000 följare. Hans stora passion är att hjälpa människor till bättre hälsa. December 2021 utkom hans första bok som låter honom nå och hjälpa ännu fler.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Hormonell harmoni : den holistiska vägen till kvinnors hälsa
 2. +
 3. Nyckeln till din hälsa : självläkning med kinesisk medicin

De som köpt den här boken har ofta också köpt Nyckeln till din hälsa : självläkning med kines... av Diamantis Koukouvinos (inbunden).

Köp båda 2 för 364 kr

Kundrecensioner

Det finns 4 recensioner av Hormonell harmoni : den holistiska vägen till kvinnors hälsa. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Väldigt omfattande och inspirerande bok.
  Maria Westerling, 26 augusti 2023

  Har fått mycket nya insikter och en av dom bästa hälsoböcker på marknaden. Och då har jag köpt många både svenska och utländska.

 2. Nya insikter för livet!
  Andreas Wiker (Degerfors), 4 juni 2023

  Att upptäcka sin sanning när man haft Kongenital Hypotyreos sen 25 år snart tillbaka i tiden är oerhört jätteviktigt för att komma till här och nu och inse det fina man redan har och författaren ger en verktyg att komma dit för att uppnå god balans med lite mera fördjupning i denna bok.

 3. Bra tips
  Kristina Annas (Vallentuna), 3 februari 2023

  Riktigt specifika och konkreta tips på vad du kan göra för att förbättra det hormonella problem just du har. Om det är pcos, endometrios eller annat så finns tips för alla.

 4. Fantastisk och ögonöppnande bok
  Cecilia Olsson, 2 februari 2023

  En av de mest givande böcker jag läst, tycker alla kvinnor ska läsa denna för att förstå sin egna kropp!

Visa alla 4 recensioner

Fler böcker av Diamantis Koukouvinos