Hej, får jag störa din ångest? : handbok i ångesthantering (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad (Danskt band)
Språk
Svenska
Antal sidor
285
Utgivningsdatum
2021-11-25
Upplaga
1
Förlag
JW förlag
Dimensioner
210 x 135 x 22 mm
Vikt
516 g
SAB
Dodf
ISBN
9789198706505
Hej, får jag störa din ångest? : handbok i ångesthantering (häftad)

Hej, får jag störa din ångest? : handbok i ångesthantering

(4 röster)  |  Läs 2 recensioner
Häftad,  Svenska, 2021-11-25
240
 • Skickas från oss inom 2-5 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
 • Ladda ned och läs i Bokus Reader.
  169
Visa alla 1 format & utgåvor
Hej, får jag störa din ångest?

Ångesten hatar att bli störd, för den vill vinna ditt inre krig. Men varför låta fienden vinna? Jag vill störa, avbryta och vara den där jobbiga jäkeln som inte ger sig. Jag vill hjälpa dig framåt.

Denna handbok är till för dig som har erfarenhet av ångest, har ångest just nu eller för dig som bara är intresserad av att få veta mer om ämnet. Jag har valt att använda mig av ett vardagligt språk och jag riktar mig direkt till dig som läsare. Det kanske kommer att kännas som att jag talar direkt med dig. Det är också mitt syfte. I min bok vill jag att vi ska vara ett gemensamt vi. Läs boken i din egen takt. Ta den tid du behöver. Om du blir arg eller frustrerad så håller även boken för att kunna kastas i väggen. Det är bättre än att du skadar dig själv eller håller alla känslorna inom dig.

Handboken riktar sig också till dig som möter människor med ångest i ditt yrke och till dig som i din vardag vill hjälpa någon som har ångest. Kanske är det så att du har någon i din närhet som mår dåligt? Jag vet hur mycket även du kämpar, därför har jag valt att vända mig till dig som är närstående i ett eget avsnitt i boken.

Linda Zetterström är verksam som specialistsjuksköterska inom psykiatrin och har egen erfarenhet av psykisk ohälsa. På ett personligt, lättsamt och hoppingivande sätt skriver hon för att hjälpa personer med akut eller långvarig ångest att må bättre.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Hej, får jag störa din ångest? : handbok i ångesthantering
 2. +
 3. 21 Day Challenge - Keto

De som köpt den här boken har ofta också köpt 21 Day Challenge - Keto av Ulrika Davidsson (inbunden).

Köp båda 2 för 329 kr

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Hej, får jag störa din ångest? : handbok i ångesthantering. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Lättsam och bra bok - som hjälpt mig!
  All-läsaren, 18 augusti 2022

  Denna bok förstärkte inte min ångest, utan hjälpte mig se på ångest med andra ögon. Har läst den flera gånger och lär mig nya saker hela tiden. Tack!

 2. Jättefin bok!
  Tina, 16 januari 2022

  Författaren skriver om ångest på ett sätt som jag känner igen. Jättebra övningar. Gillar exempel. Personligt och boken är prisvärd. Rekommenderas!

Visa alla 2 recensioner