Vänner, kärlekar och det där fruktansvärda (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (10.8 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2023-11-10
Förlag
Textat Bokförlag
Översättare
Sandra Gustafsson
ISBN
9789198712513

Vänner, kärlekar och det där fruktansvärda E-bok

(1 röst)  |   Läs 1 recension
E-bok,  Svenska, 2023-11-10

Styckköp

179
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 5 format & utgåvor
Den är oerhört rolig även när vi befinner oss i totalt mörker. - Svenska Dagbladet

"Hej, jag heter Matthew, fast du kanske känner mig under ett annat namn. Mina vänner kallar mig Matty. Och jag borde vara död."

Så börjar den fascinerande berättelsen om den hyllade skådespelaren Matthew Perry som tar oss med på en resa från barndomens ambitioner till berömmelse, missbruk och tillfrisknande efter att ha svävat mellan liv och död.

Innan alla sjukhusbesök och perioder på rehab var Matthew en femåring som reste ensam från Montreal till Los Angeles mellan sina separerade föräldrar. Den fjortonårige Matthew var en nationellt rankad tennisstjärna i Kanada, och den tjugofyraårige Matthew fick en eftertraktad roll som en av huvudrollsinnehavarna i det omtalade pilotavsnittet av Vänner.

I den här boken berättar han på det hjärtliga och roliga sättet som bara han kan om den splittrade familjen där han växte upp, hans längtan efter bekräftelse som slutligen gjorde honom berömd och tomrummet som inte kunde fyllas ens när hans största drömmar gick i uppfyllelse. Men han beskriver också lugnet som han har hittat i nykterheten och hur han känner inför att Vänner idag finns över hela världen.

Med sin karakteristiska humor beskriver han uppriktigt och insiktsfullt den livslånga kampen mot missbruket och hur han hamnade där trots att han till synes hade allt.

Vänner, kärlekar och det där fruktansvärda är en personlig, avslöjande och oförglömlig memoar, men även en utsträckt hand till alla som strävar efter nykterhet.

Matthew Perry dog den 28 oktober 2023. Han blev 54 år.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Vänner, kärlekar och det där fruktansvärda. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Bra bok
    EmTo, 8 april 2024

    Gjorde ont i hjärtat att läsa denna. Men intressant läsning

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Matthew Perry