Genialiskt! : så låser du upp den kollektiva intelligensen och skapar goda relationer (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad (Danskt band)
Språk
Svenska
Antal sidor
187
Utgivningsdatum
2022-09-29
Upplaga
1
Förlag
Lassbo Förlag
Medarbetare
Bonath, Emma (form)
Dimensioner
190 x 133 x 15 mm
Vikt
261 g
SAB
Do
ISBN
9789198719789

Genialiskt! : så låser du upp den kollektiva intelligensen och skapar goda relationer

Häftad,  Svenska, 2022-09-29
271
  • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
I dag behövs nytänkande på samhällsnivå, i våra organisationer och på personlig nivå. I boken Genialiskt! erbjuds enkla, praktiska sätt att frigöra individuell och kollektiv intelligens och samtidigt skapa goda relationer, stolthet, livsglädje och engagemang. Dessutom spar du tid, ökar kreativiteten och perspektivtagandet och bidrar till lönsamhet.

Men hur skapar vi förutsättningar för banbrytande och självständigt tänkande, när neurovetenskapen visar hur lättpåverkade vi är av människor omkring oss? Genialiskt! visar hur det kan göras och är den första boken på svenska om en Tänkande miljö .

Levande berättelser från privatliv, företag, idrott och andra organisationer gör boken lättläst. Varje kapitel ger förslag till enkla experiment att pröva i vardagen.

En Tänkande miljö används i dag över hela världen, i allt från affärslivet och föreningar till parrelationer och familjer.

Genialiskt! kan ge dig ett bättre liv.

"Låt dig inte luras av att det är så enkelt, för det enkla är det geniala och detta är genialiskt!"

- Anders Sundin, VD och erfaren föreningsordförande.

Idrotten ska bygga pa° glädje och delaktighet, och låta barn få utöva inflytande - självklarheter som visar sig svåra. En Tänkande miljö har givit mig, och min del av idrotten, verktygen att lyckas.

- Katarina Eriksson, generalsekreterare och idrottsledare.

Författaren My Schüldt är ledande i Sverige inom Tänkande miljö och som enda svensk medlem av den internationella fakulteten. Hon har en Master of Arts från universitetet i Cambridge och har arbetat som handledare, coach och mentor för team och ledare i 30 år. My Schüldt är medförfattare till bästsäljaren "Medarbetare eller motarbetare - konsten att vända ett missnöjesklimat" från 2011.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Genialiskt! : så låser du upp den kollektiva intelligensen och skapar goda relationer
  2. +
  3. Koden till tonårshjärnan : konsten att förstå sig på tonåringen och få en bättre relation och dialog

De som köpt den här boken har ofta också köpt Koden till tonårshjärnan : konsten att förstå s... av Lena Skogholm (inbunden).

Köp båda 2 för 500 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av My Schüldt

  • Genialiskt!

    My Schüldt

    I dag behövs nytänkande på samhällsnivå, i våra organisationer och på personlig nivå. I boken Genialiskt! erbjuds enkla, praktiska sätt att frigöra individuell och kollektiv intelligens och samtidigt skapa goda relationer, stolthet, livsglädje och...