Fuckmasté, en handbok om livet (ljudbok)
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (169.2 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Kia Temmes
Utgivningsdatum
2022-04-25
Förlag
Aware Production
ISBN
9789198722635

Fuckmasté, en handbok om livet Ljudbok

(2 röster)
Ljudbok,  Svenska, 2022-04-25

Styckköp

149

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Fuckmasté, det fucked up i mig ser och hedrar det fucked up i dig är en handbok om livet som vill erbjuda självinsikt och ökad medvetenhet. Nyfiket börjar vi utforska livet och oss själva, glada i hågen och övertygade om att vi ska finna svaren vi söker och meningen med livet längs med vägen. En andlig resa har startat, vi sitter i en raket på väg ut i universum, och det finns ingen återvändo, det är en one way ticket. Vi hade ingen aning om vad vi gav oss in på den där dagen då allt började. Om vi hade vetat att vi skulle möta vårt djupaste mörker och våra största rädslor ... Om vi hade vetat att det vi skulle finna under alla masker, roller och fasader som vi har satt upp var hur fucked up vi är ... Om vi hade vetat att den vetskapen skulle leda oss till frihet, till meningen med livet ... Hade vi då gjort samma val? Vad är egentligen meningen med livet? Svaret är: precis den mening som du ger det.

Författarpresentation:
Kia Temmes är inspiratör, mentor, coach och författare med lång erfarenhet av att på olika sätt hjälpa människor att öka sin medvetenhet. Kia har skrivit och producerat flertalet guidade meditationer och guidade godnattsagor för barn. Hon har lång erfarenhet av att jobba med människor, både i grupp och individuellt. Kia har ett program i radio och är videobloggare på Youtube, där hon utforskar insikter och erfarenheter i nyfikna samtal med olika gäster. Kia är allt detta och mycket mer, men framför allt är hon människa, kreatör och livsnjutare som ser möjligheter överallt. Med ett stort hjärta och en hög närvaro brinner hon för att hjälpa människor till ett rikare själsliv genom ökad medvetenhet.

"Bland det bästa jag vet är att se hur människor förvandlas och hur deras ögon börjar lysa när de får en insikt som leder till ökad medvetenhet."

Målgrupp: Du som vill öka din medvetenhet och finna meningen med livet.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Kia Temmes