Sagan om Anki 2.0, en själslig resa (e-bok)
Format
E-bok
Filformat
PDF med vattenmärke (3.8 MB)
Om vattenmärkning
PDF-böcker lämpar sig inte för läsning på små skärmar, t ex mobiler.
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2022-03-11
Förlag
Aware Production
ISBN
9789198722642

Sagan om Anki 2.0, en själslig resa E-bok

E-bok (PDF),  Svenska, 2022-03-11
64
Läs i Bokus Reader för iOS och Android
Det här är en fängslande berättelse om vägen till självkärlek och själslig läkning. Boken handlar om Anki, en liten flicka på 7 år som miste sin far i en tragisk olycka. Hennes pappas död har satt livslånga spår och präglingar, både känslomässiga och fysiska. Det här är historien om och vägen till hur hon lyckats läka sin själ och bryta livslånga mönster och präglingar.

Boken bygger på lösa och autentiska texter Kia har skrivit genom åren som ett verktyg för att komma sig själv närmare. Kia delar oredigerat och sårbart med sig av sina innersta tankar och upplevelser.

Sagan om Anki 2.0 är en språkligt uppdaterad version av tidigare upplaga som släpptes 2018.

Kia Temmes inspiratör, mentor, coach och författare. Hon har producerat flertalet ljudböcker i form av guidade meditationer samt tretton guidade godnattsagor för barn. Hon har en lång erfarenhet och av att på olika sätt hjälpa människor att öka sin medvetenhet och brinner för att inspirera andra till förändring och till att våga titta djupare in i sig själva. Hon har en kanal på Youtube där hon bland annat bloggar om medvetenhet och sin fortsatta inre resa.

Kia har släppt två fysiska böcker; "Fuckmaste, det fucked up i mig ser och hedrar det fucked up i dig. En handbok om livet" kom ut i april 2022 via Ekström & Garay. "Draken och Prinsessan, en guidad godnattsaga" kom ut september 2021 via Ekström & Garay.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Kia Temmes