Diagnos: omöjlig längtan (kartonnage)
Fler böcker inom
Format
Kartonnage
Språk
Svenska
Antal sidor
360
Utgivningsdatum
2024-02-28
Upplaga
1
Förlag
Lundberg Media
Dimensioner
25 x 220 x 129 mm
Vikt
765 g
ISBN
9789198726923

Diagnos: omöjlig längtan

(6 röster)  |   Läs 3 recensioner
Kartonnage,  Svenska, 2024-02-28
238
Billigast på PriceRunner
 • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Cecilia Ek älskar sitt arbete som barn och ungdomsutredare inom polisen. Ändå går hennes inre motor på tomgång efter att hon har blivit dumpad av sin sambo. När hennes moster Sonja blir allvarligt sjuk och familjen behöver hjälp lämnar hon allt för att återvända till barndomens Umeå. Plötsligt består jobbet av att sälja kläder i en bröllopsbutik, och Cecilia försöker använda det påtvingade miljöombytet till att förlika sig med sin framtid som singel och barnlös.

När Cecilia träffar Erik, läkaren med de varma ögonen, sätts hennes föresatser att leva fri och obunden på prov. Men inte kan väl Cecilia, som upplevt smärtan i att bli bedragen, förälska sig i en man som bara är två veckor ifrån att gifta sig?

Livets virvelvindar kastar Cecilia än hit, än dit och plötsligt står hon inför ett livsavgörande val. Hur mycket är hon villig att försaka när hjärtats mest omöjliga längtan plötsligt finns inom räckhåll?

Diagnos: Omöjlig längtan är en varm kärlekshistoria i sjukhusmiljö för alla som tror på en andra chans.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Diagnos: omöjlig längtan
 2. +
 3. För allas bästa

De som köpt den här boken har ofta också köpt För allas bästa av Anna Charlotta Wikman (pocket).

Köp båda 2 för 317 kr

Kundrecensioner

Det finns 3 recensioner av Diagnos: omöjlig längtan. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Hjärlig och varm
  Anna Maria A (Malmö), 3 april 2024

  Som läsare får du tidigt lära känna bokens huvudkaraktär Cecilia. Det är svårt att inte gilla henne skarpt redan från början. Christina fångar så väl inre som yttre intryck, känslor och händelser. Jag är med Cecilia - och de andra - i varje steg, hör dem, ser dem, förstår dem. Jag kände väldigt snart att det skulle bli en bok som var svår att lägga ifrån sig. Cecilia bär på sorg och vemod efter att ha blivit bedragen av sin sambo och då hon förstått att hon aldrig kommer kunna få några egna b... Läs hela recensionen

 2. Underbar bok!
  bokmoster, 21 mars 2024

  När jag började läsa så gick det bara inte att sluta. Den innehåller allt... från sorglig barndom, barnlöshet och otrohet till värme, kärlek och samhörighet... Det är missförstånd, humor, ilska, sorg och obeskrivlig lycka!

 3. Jättefin och välskriven debut-feelgood
  Marias bokhylla, 5 mars 2024

  4,5/5

  När en nära släkting blir sjuk och det behövs hjälp hemhemma, åker Cecilia tillbaka till uppväxtstaden Umeå för att hjälpa till i den butik som kusinen Klara driver. Det skulle kunna bli en nystart, för även om Cecilia kanske inte främst skulle vilja vara i Umeå utan stanna i Stockholm, har det hänt så mycket där som gör att hon behöver komma bort ett tag. Hon har fått veta att hon är infertil, och en livslång dröm om att bli mamma har gått i kras. Dessutom blev hon dumpad av s... Läs hela recensionen

Visa alla 3 recensioner