Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
86
Utgivningsdatum
2023-02-16
Förlag
Parus förlag
Medarbetare
Holmgren, Emma (form) / Thun, Jonas (foto)
Dimensioner
205 x 135 x 12 mm
Vikt
225 g
SAB
Oac,Lz Pettersson, Stina
ISBN
9789198729719

Gå vilse och hitta hem : i bonusfamiljen

(7 röster)  |  Läs 2 recensioner
Inbunden,  Svenska, 2023-02-16
186
 • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Har du liksom jag blivit överrumplad av alla känslorna i en bonusfamilj? Har du irrat bort dig och visat sidor som du inte är stolt över?

Det här är boken som jag önskar att jag hade haft när det var som svårast att leva i bonusfamiljen. Den handlar om livet när det är utmanande, men också om förändringar och nya perspektiv. Boken är för dig som upplever svartsjuka, ensamhet eller utanförskap. Till dig som känner dig som en gäst i ditt eget hem och som inte lyckas få din partner att förstå allt det där som du tänker och känner. Kanske har du fått höra från omgivningen att "du visste vad du gav dig in på", men hur skulle du kunna veta?

Som läsare får du ta del av Stina Petterssons personliga berättelse, men också hennes professionella tankar utifrån sitt jobb som samtalsterapeut. Tillsammans med sin man driver Stina Familjeträdet där de coachar, handleder och utbildar i frågor som rör bonusfamiljen.

"Som bonusförälder kan jag känna igen mig i så gott som varje ord. Jag har bara inte själv vågat klä alla tankar och känslor i så rakt igenom ärliga ord som Stina gör. Jag har skrattat men också låtit tårarna rinna. Mest av allt har jag reflekterat. Och lärt mig. Jag hade behövt Stinas bok då jag klev in i bonusfamiljens vardag och jag rekommenderar alla i liknande situation att läsa den. För din sambos skull, för de inblandade barnens skull men framförallt för din egen skull."
Jessica Roos Rahmquist, frilansjournalist & skrivcoach
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Gå vilse och hitta hem : i bonusfamiljen
 2. +
 3. Jag ska leva för oss båda: En resa från mörker till ljus

De som köpt den här boken har ofta också köpt Jag ska leva för oss båda: En resa från mörker ... av Annika Bevington (inbunden).

Köp båda 2 för 415 kr

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Gå vilse och hitta hem : i bonusfamiljen. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Oerhört läsvärd! Fantastisk bok!
  Ida Såmmé, 26 februari 2023

  Att få läsa det Stina upplevt och att kunna känna igen sig och att genom Stina förstå att man inte är ensam om att känna alla dessa känslor var ett riktigt uppvaknande. Och att även få lite tips och verktyg att kunna ta sig igenom svåra situationer gjorde boken ännu bättre. Kan STARKT rekommendera denna bok till alla som lever i en bonusfamilj även om man inte upplever det utmanande så är denna bok ändå läsvärd och kan få andra i ens närhet att kanske få lite mer förståelse kring hur det kan ... Läs hela recensionen

 2. Fängslande
  Annelie, 18 februari 2023

  Fick hem min bok idag, när jag väl började läsa gick det inte att sluta. Så mycket igenkännande från att vara skilsmässobarn i bonusfamilj. Tårarna fick jag blinka bort för att fortsätta läsa. Så bra skrivet 🥰🥰🥰

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Stina Pettersson

 • Vad händer nu? : välfärden efter corona

  Maja Lindenbaum, Stina Pettersson

  Pandemin har ställt stora delar av välfärden på sin spets, och både styrkor och svagheter har visat sig. Men vad ska vi dra för slutsatser av pandemin? Hur ska välfärden utvecklas när samhället återgår till det "normala". I denna antolog...