Call of Cthulhu Sverige. Räddaren i Nöden (häftad)
Format
Häftad
Språk
Svenska
Serie
Call of Cthulhu Sverige
Antal sidor
38
Utgivningsdatum
2023-09-25
Förlag
Eloso Förlag AB
Medarbetare
Ihre, Emilie (form)
Illustratör/Fotograf
Ola Larsson
Dimensioner
278 x 215 x 4 mm
Vikt
171 g
SAB
Rdc
ISBN
9789198735390

Call of Cthulhu Sverige. Räddaren i Nöden

Häftad,  Svenska, 2023-09-25
201
 • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Det var inte länge som Nya stan i Lund - byggd för att råda bot på bostadsbristen - var känd under sitt riktiga namn. I folkmun blev den istället kallad "Nöden" på grund av det armod som rådde där. Det innebar att Nöden blev ett perfekt gömställe för de som ville utföra experiment med krafter bortom vårt förstånd - skulle något gå fel skulle det bli lätt att sopa under mattan.

Utredarna blir tillkallade till Nöden för att hjälpa en mor att finna sin försvunne son, men de inser snart att det är något mer som pågår. Mystiska röda växter har börjat spridas i Nöden, och underliga leriga fotsteg kan synas på gatorna. Fotsteg efter något stort - något som letar efter någon.

Räddaren i Nöden är skrivet av Anders Jansson. För den bredare allmänheten är han mest känd som folkkär komiker, skådespelare och underhållare, men som livslång rollspelare och inbitet Call of Cthulhu-fan har Anders även på senare år allt mer tagit rollen som ambassadör för rollspelshobbyn.
Räddaren i Nöden är ett fristående äventyr, men om man vill fördjupa sig i Lund och dess historia rekommenderas man som spelledare att även läsa Lund - den förbjudna kunskapens stad.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Call of Cthulhu Sverige. Räddaren i Nöden
 2. +
 3. Bläckfisken och den japanske sjömannen

De som köpt den här boken har ofta också köpt Bläckfisken och den japanske sjömannen av Anders Fager (kartonnage).

Köp båda 2 för 429 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Anders Jansson

 • Bokslutet

  Anders Jansson, Lars Nylin

  Anders tog Dragons till SM-guld, han är PR-geniet som värvade NBA-stjärnan Scottie Pippen. Han tränade även 1000 ungdomar i hemstaden och engagerade sig i projekt i Afrika och Asien. 2016 höll det inte längre, Dragons gick i konkurs. Anders anklag...

 • Livslögnen : om livets uppkomst

  Anders Jansson

  Tror du på utvecklingsläran? Vadå tror? Kan man överhuvudtaget ställa den frågan? Det är väl bevisat bortom allt tvivel att allt liv på jorden utvecklats så som utvecklingsläran och naturvetenskapen säger? Vi matas ständigt med budskapet att alla ...