Houkutusta Koukutusta (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Finska
Serie
1 (del 1)
Läsålder
Unga vuxna
Antal sidor
214
Utgivningsdatum
2022-10-06
Upplaga
1
Förlag
Svedbacka Bokförlag
Originaltitel
Houkutusta Koukutusta
Dimensioner
210 x 147 x 13 mm
Vikt
430 g
SAB
Hub
ISBN
9789198739787
Houkutusta Koukutusta (häftad)

Houkutusta Koukutusta

Häftad, Finska, 2022-10-06
286
  • Skickas inom 5-8 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Tämä teos on Jorma Keskitalon käsialaa, kirjailijan joka on jo monelle lukijalle tuttua. Hänen tarinat viihdyttävät lukijan mainiolla tavalla, kuten nämäkin neljä kirja tarinat. Kalamiehen syntymäpäivä: Tässä siitä pala, pienen pojan maailmasta: Tänään oli jälleen sellainen päivä, joka pani mielikuvitukseni koetukselle. Koukku siimoineen jäi heti aamulla kiinni johonkin, enkä saanut sitä irti. En uskaltanut mennä heti ruikuttamaan suurta menetystäni äidille. Istuin kauan sillalla punomassa konstia, jolla saisin uuden ongen ilman moitteita. Muistelin kinunneeni rahaa viimeksi vain pari päivää sitten. Kerjääminen ei onnistuisi tällä kertaa helposti, mutta onki oli saatava. Vaalit: Kertovat edustajien kommelluksista jännittävällä ja humoristisella tavalla. Epäilyjä ja Yllätyksiä: Tarinassa saavat pienen maalaiskylä naapurit salaisiin rakkaus tunnelmiin. Osat vaihtuvat: Tässä tarinassa talon isäntä ja renki käyvät kovaa kampailua, ei ehkä aina ihan rehellistä, sellaista.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Houkutusta Koukutusta
  2. +
  3. Tähdenlento novelleja 2011-2019

De som köpt den här boken har ofta också köpt Tähdenlento novelleja 2011-2019 av Leenamaija Forsberg-Johannesson (häftad).

Köp båda 2 för 565 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Jorma Keskitalo

  • Rajaton vesi, rajalliset vesivarat

    Jorma Keskitalo

    Suurin osa planeetastamme on veden peitossa, ja vesi kiertää jatkuvasti paikasta ja olomuodosta toiseen. Silti runsas kolmasosa ihmiskunnasta kärsii kroonisesta vesipulasta. Vesivarojen kestävä hallinta onkin tärkeä globaali tavoite. Rajaton vesi,...