Ledarskap på riktigt (inbunden)
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
100
Utgivningsdatum
2023-08-15
Upplaga
1
Förlag
Kviddevitt Förlag AB
Illustratör/Fotograf
Kim Kennegård
Dimensioner
21 x 186 x 144 mm
Vikt
275 g
SAB
Qbab
ISBN
9789198741735
Ledarskap på riktigt (inbunden)

Ledarskap på riktigt

(6 röster)  |  Läs 3 recensioner
Inbunden,  Svenska, 2023-08-15
294

10% rabatt på allt med kod LUCIA23 i kassan

Gäller t.o.m. 13 december. Villkor

 • Skickas från oss inom 2-4 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Ledarskap på riktigt Kan levereras innan julafton
Jesper Berlin är känd som Bella i TV4s satsning Elitstyrkans hemligheter. I Ledarskap på riktigt talar han om vikten av att leda med kommunikation, att alltid vara den som visar vägen, går före och gör det obekväma.

"Här vill jag belysa att det innebär någonting att vara chef. Många ledare glömmer bort att det riktiga chefsjobbet kommer när det är någonting jobbigt som skall göras.

Att leda några handlar om att prioritera och styra mot det gemensamma målet, även om det innebär att vara "jobbig". Ibland kan det också kräva att hålla tillbaka drivna medarbetare för att de är på väg bort från den riktiga uppgiften.

Men det handlar också till största del om att lyfta andra och få andra att glänsa. Då behöver ledaren ha koll på sina prioriteringar och komma ihåg syftet med sitt jobb. Prioriteringarna bör vara Uppgiften - Teamet - Egot"

Och det är just det den här boken handlar om. Hur man leder på riktigt.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Ledarskap på riktigt
 2. +
 3. Hitta rätt i stället för att leta fel : vägen till ett gladare liv, bättre relationer och oslagbara team

De som köpt den här boken har ofta också köpt Hitta rätt i stället för att leta fel : vägen t... av Gunnel Ryner (häftad).

Köp båda 2 för 493 kr

Kundrecensioner

Det finns 3 recensioner av Ledarskap på riktigt. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Svårt känns enkelt
  Therése Ingeslöf, 10 oktober 2023

  Det svåra och ibland krångliga beskrivs enkelt och utan omvägar. Tar jag ansvar för mitt självledarskap, mitt agerande och bidrar till trygghet kommer vi riktigt långt med andra förutsatt att vi fokuserar på "spik" i alla beslut. Bra att det är en tunnare bok med plats för egna reflektioner. Den blir använd och utläst. Exemplen är relevanta trots att jag inte har någon militär anknytning. Inser att jag både varit bonde och cowboy i olika stadier och att det var ett tydligt sätt att se på hur ... Läs hela recensionen

 2. Klokt om ledarskap i praktiken
  Maggan, 14 september 2023

  Bokens budskap är utmärkt! Kloka, konkreta tankar om ledarskap i verkligheten, på jobbet, i vardagen. Fler borde agera och leva som boken lär. Men... boken är mycket dåligt korrekturläst och det stör min upplevelse av den. Jag hade också förväntat mig lite mer; boken är tunn. Möjligen är fördelen med detta att fler orkar läsa den, men för mig som läser mycket hade jag önskat mer fördjupning och omfattning.

 3. Givande bok
  Peter W, 6 september 2023

  Boken är Inte stor i formatet, ej heller textstorlek men innhehållet är byggt på kunskap och erfarenhet och ger energi

Visa alla 3 recensioner