Så fint att kunskap finns! (häftad)
Format
Häftad (Flexband)
Språk
Svenska
Antal sidor
173
Utgivningsdatum
2023-11-09
Upplaga
1
Förlag
Bokförlaget Langenskiöld
Medarbetare
Brodén, Karin (form)
Illustratör/Fotograf
Robet Nyberg
Dimensioner
207 x 148 x 15 mm
Vikt
281 g
SAB
Bfk
ISBN
9789198743814

Så fint att kunskap finns!

(7 röster)  |   Läs 1 recension
Häftad,  Svenska, 2023-11-09
213
Billigast på PriceRunner
  • Skickas från oss imorgon
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Är du lika häpen som jag över dagens ohämmade vrålljugande och dito kunskapsförakt? Hur ska vi bemöta dem som med kapporna vända efter vinden hävdar just sin sanning-för-dagen - Det är hög tid för breda samtal om detta. Det här är en bok skriven med hjärteblod. Mitt hjärteblod. Kunskap är ju något vi ska vara rädda om, ta hand om, utveckla, ha respekt för och använda. Absolut inte nonchalera, relativisera, håna eller misstänkliggöra. Kunskap är nog den allra viktigaste komponenten i vårt immateriella kulturarv. Vad vore vi och vem vore vi utan kunskaperna från våra förfäder? Med den här boken vill jag uppmana till att främja kunskapens kraft! Jag har hämtat exempel ur mitt eget liv och ur andras berättelser. Jag resonerar kring allt från kunskaps-otrygghet till bibliotekhet . Och jag ger förslag på hur vi tillsammans kan göra för att motverka underminerandet av kunskapen. Hoppas att du känner starkt för åtminstone någon, och förhoppningsvis flera, av de tolv upp-till-kamp-ansatser som den här boken mynnar ut i.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Så fint att kunskap finns!
  2. +
  3. Jag kan ha fel och andra visdomar från mitt liv som buddhistmunk

De som köpt den här boken har ofta också köpt Jag kan ha fel och andra visdomar från mitt liv... av Björn Natthiko Lindeblad, Caroline Bankler, Navid Modiri (pocket).

Köp båda 2 för 302 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Så fint att kunskap finns!. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Tänkvärt
    Thomas Gerhard Svensson, 23 januari 2024

    Bodil Jönsson lyckas förmedla många tankar som manar till eftertanke. Hon gör det med enkla ord (varav en del tycks vara nyuppfunna) och utan översitteri. Och hennes budskap är viktigt!

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Bodil Jönsson