På väg in i väggen ? eller bara i förklimakteriet? (ljudbok)
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (108.9 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Katarina Wilk
Utgivningsdatum
2022-06-08
Förlag
People & Stories
ISBN
9789198746549
På väg in i väggen ? eller bara i förklimakteriet? (ljudbok)

På väg in i väggen ? eller bara i förklimakteriet? Ljudbok

(2 röster)  |  Läs 1 recension
Ljudbok (MP3), Svenska, 2022-06-08

Styckköp

150

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Sömnlösa nätter, svettningar från ingenstans och ett humör med toppar och dalar du inte känt sedan puberteten. Du mår inte som du brukar och tänker att du kanske är på väg att bli utbränd. Men du är troligtvis bara på väg in i klimak-teriet, även om du knappt passerat 40. På väg in i väggen eller bara i förklimakteriet? hjälper dig att förstå varför du mår som du gör och hur du ska tackla symptomen.

Innehåller bland annat:

- Fakta om hur kroppen och hjärnan påverkas av hormonsvängningar.
- De bästa tipsen på vad du kan göra för att må bättre under den här perioden.
- Extrakapitel om vad som händer i hjärnan under kvinnans reproduktiva liv.
- Aktuell östrogenforskning som hjälper dig att ta rätt beslut.

Om författaren: Katarina Wilk är författare och skribent inom medicin och hälsa. Hon bloggar regelbundet på Food Pharmacy och föreläser både i Sverige och utomlands.

Boken är en nyutgåva av Perimenopower (2018) som har översatts till sju språk. Den är uppdaterad med den senaste forskningen på området och ett helt nytt kapitel om vad som sker i hjärnan.

"Äntligen en bok som erbjuder ett bredare perspektiv på vad som kan hända med kvinnor 40 plus." Anna Bennich, leg. psykolog, författare och föreläsare

"Varenda 40-åring i hela världen behöver den här boken."

"Allt det här önskar jag att jag hade vetat när ångesten slog till."

"Skönt att förstå vad som händer och att man inte är ensam om det. Även många bra och praktiska tips på vad man kan göra för att må bättre."

"Precis vad jag behövde. En aha-känsla från första sidan. Varför har ingen berättat det här för mig tidigare? En bok för alla kvinnor i alla åldrar!"
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av På väg in i väggen ? eller bara i förklimakteriet?. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. En viktig bok
    veronicas_bok_bak_liv, 31 juli 2022

    Sömnlösa nätter, svettningar från ingenstans och ett humör som åker berg- och dalbanan. Du mår inte som du brukar och tänker är jag på väg att bli utbränd? Troligtvis är du bara på väg in i klimakteriet även om du inte passerat 40, det som kallar förklimakteriet.

    En superviktig bok med ett superviktigt ämne som definitivt behöver lyftas, alla vi som är kvinnor ska igenom detta. Hur vi mår är olika och det är individuellt. I denna bok finns förklaringar på vad som sker och hur vi kan... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Katarina Wilk