Sjukt frisk : om det sjuka i livet och vad vi kan göra av det (kartonnage)
Format
Kartonnage
Språk
Svenska
Antal sidor
175
Utgivningsdatum
2022-08-29
Upplaga
1
Förlag
Hjalmarson & Högberg Bokförlag
Medarbetare
Lindblad, Katarina (förf.) / Uggla, Lena (förf.) / Carlsson, Olle (förf.) / Croy, Philip de (förf.) / Jederlund, Lars (red.)
Dimensioner
218 x 143 x 18 mm
Vikt
373 g
SAB
Ve
ISBN
9789198748314

Sjukt frisk : om det sjuka i livet och vad vi kan göra av det

Kartonnage,  Svenska, 2022-08-29
121
Billigast på PriceRunner
  • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Ibland är man patient, ibland frisk. I båda livssituationerna har man en relation till vården. Och till skola, till jobb, familj, vänner och kultur. Är vården något som ska bota sjuka, eller är den något mer? För vem är den? Hur ser vi på de sjuka och svaga, de som inte friska och starka? Spelar vår kultur någon roll för den sjuke, och för samhällets syn på sjukdom och friskhet? Och hur pratar vi om dessa frågor? Vilka ord har vi? Hur vill vi att det ska låta? Det är om detta bokens författare resonerar. Var och en med sin egen utgångspunkt och personliga angreppssätt. Här berättar en operasångerska om livet med sjukdom, en litteraturvetare berättar om barnen i böckerna. En författare talar om makt och bakelser. Andra perspektiv kommer från politiken, medicinen och teologin. Några sjunger musikens lov. Gemensamt för dem alla är att de har något viktigt att berätta. För dig.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Sjukt frisk : om det sjuka i livet och vad vi kan göra av det
  2. +
  3. Skymning i Amerika : berättelser om ett annat USA

De som köpt den här boken har ofta också köpt Skymning i Amerika : berättelser om ett annat USA av Malin Ekman (pocket).

Köp båda 2 för 200 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »