Vem har tjuvat alla hur? (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Serie
Funkarna (del 1)
Läsålder
3-6 år
Antal sidor
40
Utgivningsdatum
2022-03-30
Upplaga
1
Förlag
Autonomistödjande pedagogik
Originaltitel
Funkarna : Vem har tjuvat alla hur?
Illustratör/Fotograf
Natalie Sjölund
Dimensioner
12 x 284 x 208 mm
Vikt
1135 g
SAB
Hcf
ISBN
9789198761900

Vem har tjuvat alla hur?

(8 röster)  |  Läs 6 recensioner
Inbunden,  Svenska, 2022-03-30
169
 • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
En morgon när Sindra och Sixten vaknar har någon tjuvat alla HUR. Hur klär man på sig? Hur gör man frukost? När alla HUR är borta blir det kaos. Då är det tur att Funkarna kan rycka ut! Funkarna är ett gäng små superhjältar som kan hjälpa till när skurken Agata Kaos ställer till med kaos.

VEM HAR TJUVAT ALLA HUR? är ett humoristiskt och fartfyllt äventyr där de olika figurerna fyller pedagogiska funktioner.
I slutet av boken finns tips på hur vuxna tillsammans med barn kan använda superhjälten Hure och skurken Agata Kaos för att förebygga stress och konflikter, lösa problem och utveckla barns självständighet. Det här är den första boken om Funkarna av beteendevetaren Anna Sjölund, barnprogramsredaktören Stina Nyberg och illustratören Natalie Sjölund.

Våra morgnar funkar smidigare med hjälp av Funkarna. Hure har hjälpt vår treåriga dotter att börja kunna klä på sig själv!
/Sara Holmberg

När jag läst klart boken sa mina barn, 3 respektive 5 år direkt, "igen, igen, igen". Båda mina barn ger boken högsta betyg!"
/Zara Gatu
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Vem har tjuvat alla hur?
 2. +
 3. Vad har hänt med alla vad?

De som köpt den här boken har ofta också köpt Vad har hänt med alla vad? av Anna Sjölund, Stina Nyberg, Natalie Sjölund (inbunden).

Köp båda 2 för 330 kr

Kundrecensioner

Det finns 6 recensioner av Vem har tjuvat alla hur?. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Kanonbra bok för alla barn!
  Joel B, 7 november 2022

  Min dotter som är 5 år älskar verkligen denna bok! Vi har läst den så många gånger att hon nästan kan texten utantill och vi väntar så på nästa bok i samma serie! Boken ger jättefina verktyg för mig som förälder att sätta ord på "kaoset" som uppstår i vardagen hos alla småbarnsfamiljer. Tack för läsupplevelsen.

 2. En bok man blir jätteglad av!
  Elmie, 20 juni 2022

  Jag är 17 år men älskar ändå Funkarna, eftersom jag har NPF. Den är rolig och pedagogisk. Jag blir glad av den här boken för att den hjälper mig i vardagen, den sätter ord på det som är svårt och gör det roligt. Också för att den kan hjälpa andra att förstå vad man behöver. Den som läser Funkarna fattar.

 3. En ny favorit med underfundig humor och pedagogik
  Nina Isaksson, 27 april 2022

  Båda barnen (6 och 2,5 år) ville höra "Vem har tjuvat alla hur" två gånger i sträck under kvällsläsningen. Det säger mycket då de annars brukar få välja varsin saga och gärna tar helt olika då. Den följde med i bilen dagen därpå och är på vår topplista här hemma nu.

  Med ett fokus på att låta barnen i sagan bli de ansvarstagande hjältarna och att föräldrarna behöver hjälp så är boken liksom på barnens sida direkt.
  Illustrationerna är underbara! Detaljrika, humoristiska, fina och ... Läs hela recensionen

 4. Hure hjälper oss i vardagen!
  Sara, 5 april 2022

  Min treåring älskar boken och skrattar högt när vi läser tillsammans. Hure och Agata kaos har också hjälpt oss med vardagsaktiviteter i hemmet. Rekommenderar!

 5. Riktigt bra barnbok
  Mica , 3 april 2022

  Boken uppskattas väldigt av vår 1,5-åring här hemma som skrattar gott åt alla tokigheter som händer. Rekommenderar den starkt!

 6. Funkarna
  Karin , 2 april 2022

  Pedagogiskt klok på ett tokigt, roligt, spännande sätt, som lätt går att föra över i sin egen vardag!
  Ser fram mot nästa bok. Toppen.

Visa alla 6 recensioner

Fler böcker av författarna