Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
105
Utgivningsdatum
2023-01-31
Förlag
Tiichri förlag
Dimensioner
8 x 1 x 175 mm
Vikt
400 g
SAB
Qbc
ISBN
9789198767643
Digital Redovisning (bok + digital produkt) (häftad)

Digital Redovisning (bok + digital produkt)

(1 röst)
Häftad,  Svenska, 2023-01-31
539
  • Skickas från oss inom 7-10 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Digital Redovisning (bok + digital produkt) Kan tyvärr inte levereras innan julafton.
Digital Redovisning är en aktuell, modern och heltäckande lärobok samt en digital plattform där de studerande får arbeta med det digitala praktikfallet Style By Stina AB som är baserad på ett fiktivt företag.

Boken innehåller en kombinerad fakta-och digital övningsdel.
Boken behandlar löpande bokföring inom vanligt förekommande affärshändelser samt bokslutsarbete. På bokens hemsida www.nittontrettio.se finns övningar till varje kapitel med tillhörande facit. Boken avslutas med ett praktikfall Style By Stina AB, där allt underlag hämtas på hemsidan i det digitala arkivet.
Läsaren får månadsvis bokföra leverantörsfakturor, kundfakturor, göra avstämningar samt skapa deklarationer. Praktikfallet avslutas med ett bokslut med möjlighet att exportera en SIE-fil till valfritt bokslutsprogram.
Syftet med praktikfallet är att läsaren ska få en verklighetsbaserad inblick i hur en redovisningskonsult arbetar digitalt idag.

Dagens redovisningskonsult ska, utifrån en grundläggande kunskap om lagstiftning och metoder samt systemkunskap, kunna upprätta och genomföra den löpande bokföringen i en digitaliserad värld, där analys och rådgivning är den nya nyckelrollen som redovisningskonsult.

Vill du veta mer?
Gå in på bokens hemsida www.nittontrettio.se

På hemsidan finns instruktioner och videoklipp på hur man arbetar i programmet Fortnox. Där finns även en kunskapsbank med lagar, regler och allmänna bokföringstips som kan vara till hjälp.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Digital Redovisning (bok + digital produkt)
  2. +
  3. Bokföring från början Faktabok

De som köpt den här boken har ofta också köpt Bokföring från början Faktabok av Rolf Johansson, Claes Ridderström, Caroline Östgren (häftad).

Köp båda 2 för 1152 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »