Iskall död (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (733.4 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Magnus Roosmann
Utgivningsdatum
2023-12-15
Förlag
Akademius Förlag
Översättare
Maria Bodner Gröön
ISBN
9789198768398

Iskall död Ljudbok

(24 röster)  |   Läs 1 recension
Ljudbok,  Svenska, 2023-12-15

Styckköp

179
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Saint-Martin-de-Comminges är en liten stad som ligger inbäddad i de franska Pyrenéerna. En plats där vintrarna är hårda och oförlåtande och där ingenting någonsin händer.

Fram till en vintermorgon när en grupp arbetare upptäcker den huvudlösa, flådda kroppen av en häst, hängande från kanten av en frusen klippa.

Samma dag som den fruktansvärda upptäckten sker, börjar Diane Berg, en ung psykiater sitt första jobb på ett högsäkerhetsfängelse för kriminellt mentalsjuka, bara några mil bort. Hon är förbryllad över de något oortodoxa metoder som anläggningens chef använder, och sedan mycket oroad när hon inser att droger försvinner inifrån den befästa institutionen och att någon verkar smita ut på natten.

Kommissarie Martin Servaz, en karismatisk innerstadspolis från närliggande Toulouse, har svårt att förstå varför han har blivit kallad ut på grund av ett djurs död. Men det är något oroande med det här brottet som han inte kan ignorera.

Märkligare blir det när man hittar DNA på hästkroppen från en av sjukhusets mest ökända interner, en mycket intelligent före detta åklagare, anklagad för att ha dödat och våldtagit flera kvinnor. Några dagar senare sker det första mordet på en människa.

En mörk berättelse om galenskap och hämnd utvecklas. Servaz och hans kollega, den mystiska Irene Ziegler, måste använda all sin skicklighet för att lösa det skrämmande mysteriet och besegra en av de mest djävulska och smarta motståndare de någonsin kunnat tänka sig.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Iskall död. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Spänning
    - (Malmö), 2 februari 2024

    Mycket spännande, aningen lång, svårt att hålla reda på alla de franska namnen, you got me lost!

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av författarna