Format
Häftad (Danskt band)
Språk
Svenska
Antal sidor
172
Utgivningsdatum
2024-03-11
Förlag
People & Stories
Dimensioner
200 x 143 x 13 mm
Vikt
268 g
SAB
Fc.06
ISBN
9789198784626

Skriv för att nå fram : texter som engagerar och säljer

Häftad,  Svenska, 2024-03-11
270
  • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Många företagare, kreatörer och kommunikatörer kämpar för att få effekt av sin marknadsföring. Det är svårare än någonsin att sticka ut i bruset.

Så hur skriver du texter som når rätt målgrupp med ett budskap som ger de resultat du vill ha? Som skapar intresse, engagemang och förtroende och en lust att köpa det du erbjuder?

Skriv för att nå fram - texter som engagerar och säljer ger dig beprövade knep och säkra metoder, oavsett om du skriver för reklam, sociala medier, nyhetsbrev eller webben. Många av dem bygger på förståelsen för vad din läsares hjärna går igång på och behöver för att fatta ett beslut. Är just ditt företag och dina tjänster eller produkter värda att lägga tid och pengar på? För att din målgrupp ska svara ja behöver dina texter få dem att upptäcka sitt behov och känna förtroende för dig.

Med rätt fokus, lite inlevelseförmåga och en ordentlig munkavle på din inre kritiker kan du skriva texter som når fram, engagerar och säljer till precis rätt personer. Och du behöver inte vara utbildad copywriter för att göra det.

Lär dig hur du skriver för att

- Få uppmärksamhet
- Väcka känslor
- Skapa engagemang
- Bygga förtroende och relation
- Få din målgrupp att upptäcka sitt behov och säga ja till det du säljer

Lena Zetterberg Björk är copywriter på True Copy där hon hjälper uppdragsgivare att nå fram med sin marknadsföring, skapa engagerade kunder och användarvänliga webbplatser. Hon är också en uppskattad utbildare och håller både föreläsningar och kurser om att skriva effektivare texter.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Skriv för att nå fram : texter som engagerar och säljer
  2. +
  3. Copyboken : gör läsare till kunder, förvandla ord till pengar

De som köpt den här boken har ofta också köpt Copyboken : gör läsare till kunder, förvandla o... av Mattias Åkerberg (häftad).

Köp båda 2 för 719 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »