Kriget mot Väst (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2023-12-20
Upplaga
1
Förlag
Nopolar Publishing
Översättare
Öyvind Vågen
Originaltitel
War On the West
Dimensioner
233 x 160 x 25 mm
Vikt
630 g
ISBN
9789198788105

Kriget mot Väst

(8 röster)  |  Läs 1 recension
Inbunden,  Svenska, 2023-12-20
286
  • Skickas från oss på måndag
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
En av världens främsta politiska författare är tillbaka med en bestseller. Douglas Murray visar i Kriget mot Väst hur hela den västerländska kulturen undermineras när den utsätts för en massiv kritik inifrån. Delar av kritiken må vara berättigad, men sammantaget förkastas allt vad den västerländska civilisationen har åstadkommit samtidigt som andra kulturer i stället oreserverat hyllas.

Genom att lyfta fram aktuella händelser och diskussioner om historia, kultur, religion och etnicitet förklarar Murray hur ofta välmenande debattörer och människor låtit sig luras av en hycklande och inkonsekvent antivästerländsk retorik. Och att det inte bara är ohederliga akademiker som dragit nytta av detta intellektuella bedrägeri utan även andra fientligt inställda nationer, vars egna brott mot mänskligheten hamnar i skymundan.

Om Väst ska överleva måste även dess kulturella framsteg framhållas och försvaras. Kriget mot Väst är inte bara en bok där dåraktiga argument bemöts utan också ett obevekligt stöd för hela den mänskliga civilisationens utveckling. Detta är en vår tids viktigaste böcker.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Kriget mot Väst
  2. +
  3. Kollektiv galenskap : genus, etnicitet och identitet

De som köpt den här boken har ofta också köpt Kollektiv galenskap : genus, etnicitet och iden... av Douglas Murray (inbunden).

Köp båda 2 för 509 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Kriget mot Väst. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. En nödvändig ögonöppnare och fantastisk läsning
    Per Boström, 11 februari 2024

    Det är skrämmande att läsa om allt som bitvis sker i det tysta och den förändring våra västerländska samhällen går igenom. Och om allt som gör att människor tystnar. Det handlar om de så kallade kulturkrigen. Att en förändring sker utan att människor inser vad de riskerar att mista och utan att de vet att uppskatta alla de fantastiska rättigheter vi har och känna en viss tacksamhet och stolthet över vad våra förfäder har åstadkommit. Att upplysningens tankar om förnuft, att tänka själv och id... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Douglas Murray