Stockholm (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
119
Utgivningsdatum
2023-11-02
Förlag
it-lit
Medarbetare
Jansson, Fanny (foto)
Dimensioner
297 x 210 x 15 mm
Vikt
600 g
SAB
Hc.01
ISBN
9789198800760

Stockholm

(3 röster)  |  Läs 1 recension
Häftad,  Svenska, 2023-11-02
303
  • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
"Stockholm har aldrig vetat vad han vill göra eller vem han vill bli. Ändå kommer dagarna utan större besvär. Men ibland får han känslan av att ha missat något väsentligt. Att verkligheten finns att hitta någon annanstans. Då händer det att han fantiserar om kriget. Stormningen av Rosenbad eller kampen om tullarna. En kollektiv kris som skakar tillvaron och alla som befinner sig i den."

Trots att han lever i alltings centrum kan Stockholm, 27, inte bli kvitt misstanken att något avgörande har gått honom förbi. Men vad skulle det vara, världen pågår ju här?

Alexandra Anderssons skildring av en sökande innerstadsman blev viral då den först publicerades på Twitter. Nu utkommer den i romanform. Det är ett både unikt och underhållande tidsdokument över tiotalets förvandling till tjugotalet, där Säg mig var du står aldrig upphör att spelas.

Alexandra Andersson är född 1994. Stockholm är hennes debutroman och har bildsatts av fotografen Fanny Jansson. Den är tryckt i magasinformat.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Stockholm
  2. +
  3. Systrarna

De som köpt den här boken har ofta också köpt Systrarna av Jonas Hassen Khemiri (inbunden).

Köp båda 2 för 584 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Stockholm. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Humor och filosofi
    RivItUpp, 3 november 2023

    Boken är SÅ min typ av humör och självironi, jag bara älskar den. Man går på associationer och subtila allusioner. "Stockholm" är en otroligt intelligent och rolig bok. Bravo!

Visa alla 1 recensioner