21 dagar : möt dina rädslor och utveckla dig själv (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
151
Utgivningsdatum
2023-06-12
Förlag
Storyhood
Medarbetare
Lundgren, Theodor (red.)
Dimensioner
216 x 155 x 15 mm
Vikt
322 g
SAB
Dokb
ISBN
9789198804522

21 dagar : möt dina rädslor och utveckla dig själv

(2 röster)  |  Läs 2 recensioner
Inbunden,  Svenska, 2023-06-12
297
 • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
21 dagar med Dragomir Mrsic

"Den här boken ger jag 10-poäng"

Zlatan Ibrahimovic

"Jag tycker att den är otroligt inspirerande. Jag lärde mig själv väldigt, väldigt mycket även om jag föreläser själv en hel del om det här. Jag kan verkligen rekommendera alla därute. Köp den här boken för den kan förändra era liv."

Martin Lidberg, världsmästare i brottning, träningscoach & programledare för podcasten Brottarbröder

Följ med på en inspirerande resa genom livets alla skiftningar. Här delar skådespelaren Dragomir Mrsic med sig av lärdomar från sin unika livsresa, fylld av både motgångar och triumfer. Från utanförskap och kriminalitet i förorten till idrottsframgångar på landslagsnivå och det glamourösa livet med kändisar på röda mattan har Dragomir genomgått en djup personlig utveckling som har gett honom verktygen för att övervinna svårigheter och att leva ett liv präglat av kreativitet och glädje. Med personlig utveckling och livskunskap som centrala teman erbjuder denna bok en ovärderlig skatt att bära med sig på sin egen resa.

Skådespelaren Dragomir Gago Mrsic är mest känd för sin medverkan i filmer som Snabba Cash, Edge of Tomorrow och tv-serien Alex men har också medverkat i program som Förrädarna, Stjärnorna på Slottet och Julkalendern. Dragomir Mrsic har en livsresa som få andra där han har upplevt fattigdom, kriminalitet, missbruk och död på nära håll, men han har också upplevt livet med uppburna kändisar och skådespelare på röda mattan och varit idrottsutövare och tränare på landslagsnivå. Under slutet av nittiotalet avtjänade han ett fängelsestraff för ett uppmärksammat rån, ett förflutet som han sedan länge har lämnat bakom sig och har ägnat mycket tid åt att gottgöra. Dragomir Mrsic unika historia har gjort honom till en person som har suttit öga mot öga med allt från kungligheter, till mördare och han har utvecklat en förmåga att prata med alla. Bakom hans makalösa livsresa ligger en förmåga att ständigt se möjligheter även när det ser som allra mörkast ut.

Här samlar han några av de viktigaste lärdomarna han gjort under sin livsresa.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. 21 dagar : möt dina rädslor och utveckla dig själv
 2. +
 3. Handbok för högkänsliga : omfamna din styrka, sårbarhet och orkidébarnet inom dig

De som köpt den här boken har ofta också köpt Handbok för högkänsliga : omfamna din styrka, s... av Åsa Vikman (inbunden).

Köp båda 2 för 526 kr

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av 21 dagar : möt dina rädslor och utveckla dig själv. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Mycket varmt rekommenderad!
  Michael, 14 juni 2023

  Ovanligt bra! Det som verkligen fångade mitt intresse var de 21 unika teman som boken behandlar och att det finns en praktisk utmaning i slutet av varje kapitel. Många saker är grundläggande för att man ska må bra, men ändå glömmer man bort dem eller kanske man aldrig ens har fått dem förklarade. Samtliga ämnen innehåller sånt som iallafall jag aldrig fick lära mig i skolan. Saker som varför man ska sluta snacka skit om andra, eller hur man blir fri från skam och skuld genom förlåtelse. Konst... Läs hela recensionen

 2. Riktigt bra
  Johan P, 14 juni 2023

  Jag har läst en hel del inom genren "Själhjälpsliteratur" och det här var den bästa på länge. Det känns verkligen som lärdomar baserade på levd erfarenhet. Konkret, praktiskt och mycket inspirerande. En bok alla borde läsa!

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av författarna

 • Där jag kommer ifrån

  Dragomir Mrsic, Theodor Lundgren

  Skådespelaren Dragomir "Gago" Mrsics självbiografi är en naken berättelse om en dramatisk livsresa. Om fattigdom, kriminalitet och om att leva med rädslan som följeslagare, men också om att bryta destruktiva mönster och att hitta ljuspun...

 • Kaikki elämäni

  A W Yrjänä, Dragomir Mrsic

  Dragomir "Gago" Mrsic kasvoi köyhyyden ja rikollisuuden ympäröimänä. Hän joutui jättämään Jugoslavian lapsena perheensä kanssa ja muutti pahamaineiseen lähiöön Tukholmassa. Siellä hän joutui mukaan rikollisjengiin, kun muut vaihtoehdot eivät näytt...