Den kompletta guiden till högskoleprovet (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
306
Utgivningsdatum
2023-07-24
Förlag
Akademius Förlag
Medarbetare
Åberg, Daniel (form)
Dimensioner
280 x 210 x 23 mm
Vikt
972 g
SAB
Epk-c,Epab
ISBN
9789198809909
Den kompletta guiden till högskoleprovet (häftad)

Den kompletta guiden till högskoleprovet

(2 röster)  |  Läs 1 recension
Häftad,  Svenska, 2023-07-24
408
 • Skickas från oss inom 1-2 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
 • Ladda ned och läs i Bokus Reader.
  403
Visa alla 1 format & utgåvor
Så gör du för att lyckas på högskoleprovet. Följ vårt pedagogiska upplägg som hjälpt tiotusentals studenter in pådrömutbildningen. Ny, uppdaterad utgåva för 2023-2024.

Alla kan förbättra sina chanser att lyckas på högskoleprovet med rätt förberedelser. I den här boken har vi handplockat just de kunskaper somkrävs för att nå ett toppresultat.

Den kompletta guiden till Högskoleprovet vänder sig till alla som ska skriva högskoleprovet, oavsett om man skrivit det tidigare eller om detär första gången, och oavsett ambitionsnivå.

Du lär dig inte bara den teori som testas på högskoleprovet, utan får hjälp med att strukturera dina förberedelser. Boken innehåller ävenmånga övningsuppgifter och förslag på lösningstekniker.

Målet är att förmedla kunskaper som inte bara möjliggör framgång på högskoleprovet, utan som kommer att vara till nytta för framtida studier påuniversitet och högskola.

Högskoleprovet : Den kompletta guiden är ett perfekt stöd på vägen till ett bra resultat, med möjlighet att komma in på drömutbildningen! Lukas Holmegaard har själv skrivit 2,0 (högsta resultat) och har anlitats som expert på högskoleprovet av bl.a. Sveriges Radio, Aftonbladet, GP,Expressen och Metro.

"Ger en god överblick och övning inför provets alla delar." / Svenska Dagbladet

"Lättillgänglig och väl uppbyggd. En genomarbetad, beprövad och relevant handbok." / BTJ-häftet, Jonas Herrlin
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Den kompletta guiden till högskoleprovet
 2. +
 3. Högskoleprovsboken : 7000 svåra ord till ORD, LÄS och MEK på högskoleprovet

De som köpt den här boken har ofta också köpt Högskoleprovsboken : 7000 svåra ord till ORD, L... av Andreas Rahim (storpocket).

Köp båda 2 för 680 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Den kompletta guiden till högskoleprovet. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Förutsätter stor förkunskap
  JoryRobinsson, 18 februari 2024

  Författarnas avsikt verkar ha varit att skriva en samling tips och instruktioner för den som redan besitter kunskapen som prövas på högskoleprovet. Boken är mer ett översiktsverk för att veta vad man måste plugga. Pluggandet får man sedan göra i bättre skrivna böcker.

  Många formuleringar är onödigt krångliga. Ofta måste man dechiffrera formuleringarna innan man kan tillgodogöra sig informationen.

  Så här definierar boken den juridiska termen vite: "ett i förväg fastställt p... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner