Odöd Kust (häftad)
Format
Häftad
Språk
Svenska
Serie
Skjut dom i huvudet - rollspelet
Antal sidor
64
Utgivningsdatum
2022-12-20
Upplaga
2
Förlag
Vildhallon
Medarbetare
Yngvesson, Adam (red.) / Hadin, Tobias (form)
Illustratör/Fotograf
William Liberto, Johnny Swedlund, Johan Åberg
Dimensioner
210 x 148 x 5 mm
Vikt
129 g
SAB
Rdc
ISBN
9789198810509

Odöd Kust

Häftad,  Svenska, 2022-12-20
186
 • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
"Saltstänk blandat med blodstänk svider i ögonen, det gör det. Men det är bara att torka bort och gå ner under däck. Du kan vila lite tills vi når nästa hamn. Det kommer inte vara mindre att rensa upp där, men förhoppningsvis är belöningen större än vid färjan. Tyst! Släck strålkastaren! Slå av motorn! Jag tyckte att jag såg något stort röra sig i vattnet. Vi måste vara helt stilla. Minsta vibration kan få den att reagera. Det lärde jag mig utanför Norges kust när jag var på väg ner hit. En stackars ensamseglare fick hela båten omkullslagen och... Vad fan är det för motorljud? Donsöfolk här? Fan, de är ute efter oss, måste ha sett vårt ljus. De kommer reta upp vidundret. Be till Gud Fader, Aquaman och fan och hans moster att de blir tagna innan de når oss. Vår båt klarar inte en snärt av den fenan... Fan, de skjuter på oss! Vi tar in vatten! Här, ta bössan så tar jag pumpen. PUMPA LÄNS! PUMPA BLY!"

Upplev terror, splatter och fasa!

Odöd kust är den första expansionen till Skjut dom i huvudet - rollspelet. Här finner du bland annat, en ny stereotyp, nya zombietyper, regler för strid till sjöss och nya slumphändelser. För att inte tala om de två nya scenarierna - det klaustrofobiska Det drivande skeppet samt det gerilladoftande Donsö sabotage.

---

Skjut dom i huvudet är ett DIY-projekt i bästa punkanda, skrivet av Tobias Hadin/Antiprenör och ges ut i samarbete med Vildhallon.

För att använda expansionen Odöd kust krävs rollspelet Skjut Dom i Huvudets grundregler.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Odöd Kust
 2. +
 3. Choppa tills du droppar

De som köpt den här boken har ofta också köpt Choppa tills du droppar av Gabrielle De Bourg (häftad).

Köp båda 2 för 372 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Tobias Hadin

 • Skjut dom i huvudet

  Tobias Hadin

  "Göteborg, 15 år i framtiden. Grå höst. Regnoväder och översvämningar. Ordskämt. Levande döda. Överlevare som slåss om smulorna från vårt raserade samhälle. Saltvatten, splatter, blod och äckel." En flodvåg av odöda har sköljt över värld...

 • Alla varelser ropar till dig : djurvänliga riter, reflektioner och böner

  Annika Spalde, Tobias Hadin, Maja Ekström

  Hur kommer det sig att djuren blir näst intill osynliga när vi uttrycker vår tro - i gudstjänster, böner och teologi? Varför har vi i kyrkan, som så många andra, tappat känslan av samhörighet med våra medvarelser? Alla varelser ropar till dig vill...