Pepper (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (314.0 MB)
Språk
Svenska
Serie
Laduviksserien
Inläsare
Malin Halland
Utgivningsdatum
2023-04-06
Förlag
Own Your Book
ISBN
9789198824919

Pepper Ljudbok

(4 röster)  |   Läs 2 recensioner
Ljudbok,  Svenska, 2023-04-06

Styckköp

149
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
"Du får fria händer. Ge Cleo ett liv. Ge henne det liv hon inte fick, en meningsfull tillvaro där hon blir förstådd och lär sig acceptera sig själv", sa Britta. Efter en lång sjukskrivning hade jag fått ett förtroende, en möjlig väg tillbaka till livet. Som skrivassistent till Britta med det vita håret skulle jag bli medskapare till böckerna om Laduvik.

Pepper handlar om ett äldreboende i en avkrok någonstans långt borta. Fast ändå inte. Det handlar mer om hon som är utschasad, om en satmara, om dottern som tappade livsgnistan och om en gammal dam. Också om ett torn och en mamma. Men allra mest handlar det om vad de har gemensamt. De och avkroken.

Det här är berättelsen om hur vatten blir vin och ludd får liv. Hur sjuk blir frisk, hur stark blir svag men också om nysådd vänskap som aldrig tappar i grönska. Det mesta tycks hänga på tillfälligheter, goda relationer och ett välbalanserat personalrum. Möjligen också om att hitta rätt bland alla nycklar.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Pepper. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Mysig och intressant
    -, 5 maj 2023

    Lyssnat för andra gången nu. Gillar den!

  2. Rörande
    -, 5 maj 2023

    Den var målande, igenkännande och rörande! Jag tycker den känns mig nära.

Visa alla 2 recensioner