Silldiplomati (inbunden)
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
264
Utgivningsdatum
2022-12-09
Upplaga
1
Förlag
Ranunkel Förlag AB
Originaltitel
Silldiplomati
Dimensioner
240 x 240 x 27 mm
Vikt
1350 g
ISBN
9789198827507

Silldiplomati

(3 röster)  |   Läs 1 recension
Inbunden,  Svenska, 2022-12-09
338
  • Skickas från oss imorgon
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Håkan Juholt och Ted Karlberg är den helgjutna författarduon bakom fantastiska Silldiplomati. En bok som bland mycket annat handlar om berikande och osannolika möten, vilka samtliga haft sillen som huvudrollsinnehavare.
Håkan har gärna och ofta sillen till bords, berättar han. Det har han haft nu i ganska många år. Han praktiserar skickligt, som Sveriges ambassadör i Sydafrika, inte bara vanlig svensk diplomati. Enligt egen utsago praktiserar han framgångsrikt även "Silldiplomati" i officiella sammanhang. Aha, sillen alltså en "icebraker" och inte bara en matbit. Intressant, smaka på den! Silldiplomati ger dig många dimensioner - reseskildringar, nya recept, sillens historia, personporträtt, glada snappsvisor och soliga möten.

______________________________________________________________________

"Sill är pratmat, ett sätt att umgås. Sill är glad mat." - Håkan Juholt

"Det finns ett bottenlöst sammanhang till vår Svenska själ och historia som är sammanlänkad till just sill." - Ted Karlberg

"Silldiplomati ska upplevas såväl lustfylld som allvarsam, men mest av allt; kärleksfull." - Håkan Juholt
______________________________________________________________________

"Det finns människor och så finns det människor. Jag gör inte skillnad på någon, som jag gör mellan sill och strömming, men vissa människor omges av ett ljus som är väldigt positivt och laddat. Med laddat menar jag att dessa människor inte dränerar inte dig, utan du uppfylls av glädje och energi efter ett möte med dem. Jag har blivit välsignad med att känna en hel drös med just sådana människor och vill nu påstå att du som sitter med denna bok i ditt knä har en otrolig tur, för du skall få träffa några av dem i denna berättelse kring snapsen."
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Silldiplomati
  2. +
  3. Vår kokbok

De som köpt den här boken har ofta också köpt Vår kokbok av Sara Begner (inbunden).

Köp båda 2 för 697 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Silldiplomati. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Underbar bok
    Sillfantast, 13 februari 2023

    Vacker bok att titta i. Mycket intressant läsning och många inspirerande recept jag vill prova. Jag vill varmt rekommendera den.

Visa alla 1 recensioner