Förtrollning : återuppväck din själ i en utmattad tid (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
210
Utgivningsdatum
2023-06-20
Förlag
Yourlife Books
Översättare
Carina Nunstedt
SAB
Dokb
ISBN
9789198838404
Förtrollning : återuppväck din själ i en utmattad tid (inbunden)

Förtrollning : återuppväck din själ i en utmattad tid

(1 röst)  |  Läs 1 recension
Inbunden,  Svenska, 2023-06-20
209
 • Skickas från oss inom 1-2 vardagar.
 • Fri frakt över 199 kr för privatkunder i Sverige.
Det här är boken din själ behöver just nu.

Ny bok av den internationellt bästsäljande författaren till Övervintring!

Jag har förlorat en del av min grundläggande kunskap, en elementär mänsklig förmåga. Jag behöver hitta ett bättre sätt att ta mig fram genom livet. Jag vill bli förtrollad igen.

Känner du dig också in i märgen trött, ångestfylld och överväldigad av detta skrämmande tidevarv? Kan det finnas ett annat sätt att leva mer meningsfyllt, mer grundat under våra fötter? Ett sätt som tillåter oss att känna oss närmare både oss själva och varandra, lugnare, mindre stressade, trots att planeten drabbas av den ena katastrofen efter den andra. Hur kan vi ta hjälp av naturens helande, återhämtande egenskaper och tända livsgnistan på nytt?

Förtrollning är en bok som är som balsam för vår tid. Vår känsla av förtrollning väcks inte bara av det storslagna. Överallt runt omkring oss, hela tiden, kan vi slå upp den andliga dörren till vårt inre. Nyckeln är vår medvetna närvaro. Magin som framkallas av oss själva. Katherine May försöker reda ut livets trådar som har snärjts alldeles för tajt omkring oss. På jakt efter en annan väg utforskar hon naturens återhämtande egenskaper och tänder livsgnistan på nytt återuppväcker en känsla av förtrollning. Resan tar henne från heliga brunnar till vilda hedar, från gungande hav till stjärnfall. Genom medveten närvaro och olika slags ritualer, finner hon ny näring och en mer hoppfull relation till världen runt omkring.

Förtrollning bjuder in var och en av oss att uppleva livet i sin mest sensuella komplexitet och hitta allt det vackra som väntar på oss.

En total glädje Eftertänksamt, tålmodigt och vackert skrivet, som att promenera med en vän när skymningen sänker sig. Det här är boken din själ behöver just nu.
Cariad Llyod

 

Övervintring hyllningar:

Veckans bok - Monica Lindgren i Go kväll

"Det här är boken vi alla behöver under livets mörka perioder. Det är vacker, ögonöppnande och trösterik läsning!" Helena, Månadens Bok

"Every bit as beautiful and healing as the season itself." Elizabeth Gilbert

"Absolutely beautiful." Cheryl Strayed
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Förtrollning : återuppväck din själ i en utmattad tid
 2. +
 3. Övervintring : vikten av vila och återhämtning i livets svåra stunder

De som köpt den här boken har ofta också köpt Övervintring : vikten av vila och återhämtning ... av Katherine May (pocket).

Köp båda 2 för 288 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Förtrollning : återuppväck din själ i en utmattad tid. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. fin samling texter
  Marias bokhylla, 13 september 2023

  3,5/5

  Direkt när jag såg den här boken drogs jag in och ville läsa. Det otroligt vackra omslaget och titeln var väl egentligen anledningen och fortfarande när jag skriver den här recensionen sitter jag och tittar på omslaget och fascineras över hur fint jag tycker att det är. Så den delen av boken har verkligen förtrollat mig. Innehållet då? Jag trodde nog att det skulle vara en slags mer självhjälpsbok men det är snarare små vardagsbetraktelser författaren gör när det kommer till si... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Katherine May