Bortom tid och rum, guidad meditation (ljudbok)
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (12.0 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Kia Temmes
Utgivningsdatum
2023-07-31
Förlag
Aware Production
ISBN
9789198848564

Bortom tid och rum, guidad meditation Ljudbok

Ljudbok,  Svenska, 2023-07-31

Styckköp

49

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
I denna meditation guidar Kia dig till en plats där allt redan finns, till en plats där du ges möjlighet att skapa och transformera vad du vill, och mer därtill. Kia guidar dig till en plats bortom tid och rum, bortom den fysiska världen och materian.

Meditationen är från 2020.

Kia Temmes är verksam inom hälsa och välmående för kropp, själ och tanke som mentor, coach, inspiratör, författare, läkeörtspedagog och alternativmedicinsk terapeut. Hon har en holistisk syn på hälsa kontra ohälsa. Kia har producerat flertalet guidade meditationer och godnattsagor för både vuxna och barn, och hon har skrivit böckerna: "Kraften i att leva medvetet, väck ditt sanna jag", "Läkeörter runt husknuten, skapa ditt eget apotek". Hennes passion är att inspirera, guida och hjälpa människor att öka sin medvetenhet och växa inom hälsa personlig och andlig utveckling.

Kia videobloggar om medvetenhet på sin YouTubekanal och delar autentiskt och öppet med sig om insikter och erfarenheter. Kia är allt detta och mycket mera, men framför allt så är hon människa, medmänniska, kreatör och livsnjutare som ser möjligheter överallt och har ett oerhört stort hjärta och närvaro och hon brinner för att hjälpa människor till högre medvetenhet.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Kia Temmes